GTX1660 Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı

_Mubarek_adm

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm Technopat ailesi; sizlere bir sorum olacak, ben GTX1660, R51500X, 8 GB 3000MHz RAM ve 450W PSU'su olan bir sistem topladım ama çoğu oyunda grafik ayarlarını Ultra yapmama rağmen GPU kullanımı.
%99 dokuza ulaşamıyorum. Genelde ulaştığım oran %97 ile %70 arası hatta bazen öyle anlar yaşıyorum ki bir süre %50'ye kadar iniyor kullanımı. Bunun sebebi darboğaz mıdır, PSU'nun yetersizliğiyle mi alakalıdır? Lütfen bana bir yardımcı olun. Ayrıca MSI Afterburner programının değerlerinin pek doğru olmadığını duymuştum ama bunun benim sorunumla bir alakası var mı bilemem.
Not: Ekran kartı Driver'larım günceldir.

WhatsApp Image 2020-04-18 at 22.40.15 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-04-18 at 22.40.15.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 12V kanalından kaç A veriyor? Güç kaynağınızın üzerinde yazar. Oyun içi çözünürlüğünüz kaç? Her oyunda mı böyle?
12v kanalından 432W çekiyor marka FSP Raider 450w 80+ silver.
36A veriyor
Beyler oyun PUBG ve sanırım ultra ayarlarda olucaktı. Bazen dediğim gibi %90'lara çıkıyor GPU kullanımı ama bazen de çok nadiren olsa bile %50'lere 70'lere kadar düşüyor ama hiçbir zaman tam performans alamıyorum. CPU overcluğu acaba bir nebze etki eder mi, kartı biraz daha besleyebilir miyim?
Oyun Zula sanırım Zula'da RAM ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
PUBG
Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
12V kanalından 432W çekiyor marka FSP Raider 450W 80+ Silver.
36A veriyor.
Beyler oyun PUBG ve sanırım Ultra ayarlarda olacaktı. Bazen dediğim gibi %90'lara çıkıyor GPU kullanımı ama bazen de çok nadiren olsa bile %50'lere 70'lere kadar düşüyor ama hiçbir zaman tam performans alamıyorum. CPU overcluğu acaba bir nebze etki eder mi, kartı biraz daha besleyebilir miyim?

PUBG.
Yardımlarınızı bekliyorum.

PUBG için 8 GB az RAM takviyesi lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı