GTX770 ısınma sorunu

bayar4215

Hectopat
İyi günler. Ekran kartım CS:GO 1080P yüksek ayarda 95-100'C, orta ayarda 90-95'C ve düşük ayarda 85-90'C'yi görüyor. Bu normal mi?

GPU: Zotac GTX 770 AMP 2 GB.
CPU: Ryzen 3 1200 stok soğutucu.
RAM: XPG 2x4GB 2666.
MB: MSI A320M-A Pro.
SSD: JD 120GB.
PSU: FSP 600W.

Dosya Ekleri

• fps.png
    fps.png
    1 MB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macunu yenileyebilirsiniz, kasanın fan sayısını arttırabilir siniz, kasanın durduğu yerde oldukça önemli eğer kasa dar ve ısınmaya müsait bir alandaysa kasayı daha ferah bir yere alarak ısınma sorunundan kurtulabilir siniz.

Normal değil. Kaliteli bir termal macun ile yenileyin eskisini. Kasanın modeli nedir?
Termal macunu yenileyebilirsiniz, kasanın fan sayısını arttırabilir siniz, kasanın durduğu yerde oldukça önemli eğer kasa dar ve ısınmaya müsait bir alandaysa kasayı daha ferah bir yere alarak ısınma sorunundan kurtulabilir siniz.

sistemde eski kasa vardı. termal macunu yeniledim ve yüksek ayarda 80-82 derece arası idi. bütçem ile power boost vk-g3902s kasasını aldım 4 fanı var olduğu için. eski kasada fan yoktu ve kapağı kapalı 98-100 derece iken kapak açık 90-95 idi. yeni kasada ise 80-94 arası sıcaklık var ekran kartında. işlemci ise 65-73 arası. anlamadığım bir şekilde hava akışı olmasına rağmen sıcaklık aynı. ve kontrol ettim kasanın kapağını sökerek anakart ve ram de baya sıcaktı. önerileriniz nelerdir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı