Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

Yanlış alarm ya Seasonic'in SATA kablosu cuk oturuyor diye ugraşmadım yenisine taktım meğer sıkıntı oymuş hiçbir kablosuyla uyumlu değil kendi kablolarını istiyor.

Farklı watt değerlerine sahip PSU'lar onlar, mümkün mertebe kendi kablolarını kullanın.

Hocam F/P oranı çok yüksek ve PCI çıkışları konusunda bol olduğu sürece bütçede hiç problem yok. Bir model tavsiyesi verebilir misiniz?

Tam bütçe vermediniz, ama bunu F/P oranı felaket yüksek şu an.

Bütçe konusunda sorunum yok hocam benim için sizin bu fiyat performans olarak iyi demeniz yeterli. Çok teşekkürler tavsiye için.

Bütçe konusunda sorunum yok hocam benim için sizin bu fiyat performans olarak iyi demeniz yeterli. Çok teşekkürler tavsiye için.

Rica ederim, hazır indirimdeyken daha F/P'si yok diyebilirim bu segmentte.

@Sir Benjamin @RPM Arkadaşlar Merhaba yeni sistem topluyorum sistemim tamamlanan parçaları şöyle
  • İşlemci i7 11700K
  • Gigabyte Aorus Rtx 3070 ti Master
  • Anakart ASUS ROG STRIX Z590-F
  • SSD Samsung NVMe 980 Pro 1TB
  • G.Skill-32 GB-2x16 GB-Trident-Z-RGB-4000MHz
  • Arctic Liquid Freezr II 36 A-RGB
  • 2Tb 7200rpm Hdd
Bu sistemdeki 3070ti yi 3080 ile ileride değiştirebilirim bu durumu göz önünde bulundurarak Psu önerisi istiyorum.

Kendi araştırmam ile bu ürünü buldum sizce iyimimdir.

Birde bu önerilmiş buradaki bir konuda gördüm @RPM önermiş galiba

İfadeler: RPM

Hydro G Pro modeli yük altında oldukça sesli çalışıyor. Onun yerine daha ucuz olan Core Reactor'u öneririm.

Gayet iyi, ancak 2800 TL vermeye gerek yok.

Burada daha uygun, tek eksiği Tayvan malı kapasitörler diye hatırlıyorum. RMx serisinde 100% Japon kapasitör, RM serisinde Tayvan malı.

@soner23

Son düzenleme:

İncelemesini attığınız ürün ile linkteki ürün aynı değil. @soner23'ün attığı RMx 2021 modeli.

Tek eksiği Tayvan malı kapasitörler diye hatırlıyorum.

RMx serisinde en üst seviye kapasitörler kullanılıyor.

Merhaba, ASUS ROG 750+Gold sertifikalı PSU kullanıyorum, listede göremedim ama, özellikle mi almadınız, yoksa listeye almaya değmez mi diyorsunuz?

Edit: Pardon ben görmemisim.

@RPM

RMx (2021) diye aratınca bir tek attığımı buldum ben, yazmıyor zaten. İyi olurmuş yazsalar.

Bu arada RM serisindeymiş kapasitör durumu, RMx'te değilmiş. Karıştırmışım orada teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…