Güle güle katkıların için teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yener abi bıraktı mı beyler forumu? Herkese canla başla yardım ederdi, üzüldüm cidden.

Sebebi şu konuydu diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Burada pek yanlış bir durum yok ama en azından aynı tavrı tüm yanlış bilgi verenlere karşı görsek daha iyi olurdu. Harf hatasından ceza alabilirken, çift kanal RAM isteyen bir oyunda tek kanal RAM yüzünden performans kaybı yaşayana "ekran kartın bozulmuş" diyenlere, çift çekirdekli işlemcisi olana "1660 super al kardeş" diyenlere bunu göremiyorsun mesela. Garip.
 
Giden gider, kalan kalır. Burası tıklanma merakı olan bir mecra değildir. Bu yüzdendir ki haber konularının sonuna "..." koyulup yarım bırakılır ve devamı için linkle tıklaman beklenir.

Tekrar ediyorum. Sosyal'in derdi hiçbir zaman "daha fazla tık almak" olmamıştır.
 
Burada pek yanlış bir durum yok ama en azından aynı tavrı tüm yanlış bilgi verenlere karşı görsek daha iyi olurdu. Harf hatasından ceza alabilirken, çift kanal RAM isteyen bir oyunda, tek kanal RAM yüzünden performans kaybı yaşayana "ekran kartın bozulmuş" diyenlere kimse bir şey demiyor.
Sadece uyarı verilmiş neden bu kadar takıldınız?
 
Aynen yanlış bir bilgilendirme olabilir benim de başıma geldi çoğumuzun başına gelmiştir. Her şeyi bilemeyiz. Yener abinin bayağı mesajı var. Birinde de yanlışlık yapabilir, gayet doğal. Bunun için forum bırakılmaz bence.
 
@Sylveon takılmadım. Tek söylediğim bu uyarı sen yanlış bilgiyi raporlasan dahi %90 verilmiyor. Sonra yanlış bilgi çöplüğüne dönüyor ortalık. Kızgın emojilerle "yanlış bilgi" şeklinde biz işaretliyoruz.
Yanlış bilgi işaretlemek için açıklama bekliyorlar rapor ile birlikte diye biliyorum sebebi o olabilir.
 
Sosyal konularında geceleri kafa yorup tartıştığımız olmuştur :D ikinizde çok iyi insanlardınız, keşke gitmeseniz. Hoşça kalın güzel insanlar.
 
Ayrıca bu techno arkadaş için ikinci bir konu açıldı katkıda bulunan rütbesi verilmeli falan diye. Burnuma ikinci üyelik kokuları geliyor, bıraktıysa niye hatırlatılmaya çalışılıyo sürekli analamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı