Arkadaşlar sizce bu telefonu şimdi almak mı iyi yoksa Black Friday denen günde almak mı daha iyi? Redmi Note 8 64GB fiyatı 1.999 TL olarak yazıyor fakat bu fiyatı hangi satıcı veriyor bilmiyorum. Xiaomi Türkiye mi? Hepsiburada mı? Gittigidiyor mu? Vatan mı? Teknosa mı? Medimarkt mı? vs. hangisi...
www.technopat.net
Bu konuda
@156318 ve
@ThePersica0 gülücük atarak ne yapmaya çalışıyorsunuz, verecek cevabınız varsa yorum yazin, milletle dalga geçmek için gülücük atarak kendinizi hakli çıkaramazsiniz. Bu kadar mi düşünce yoksunu insanlarsınız, o emojiler milletle dalga geçiniz diye getirilmedi sitenin arayüzüne.
Komik bir şey dememişim, yani sırf dalga geçmek için bu emojileri atıyorlar insan ister istemez sinirleniyor.
Adam Xiaomi Note 8 ile ilgili konu açmış. Bu kitap Kitap Kurdu denen kişi de konuya yazmış. Redmi Note 7 modelindeki işlemci daha iyi. Note 7 modelinde SD 660 ve Adreno 512 var.
Ben de bunun üzerine çıkıp dedim Note 8 modelininde GPU'su da Note 7'deki Adreno 512'den daha iyi. Oyunda önem arz eden GPU'dur. CPU farki sadece frekans hizi farkliligi.(SD 660-SD 665 bahsediyorum iki modeli ayiran temel güç farkı frekans değeri sadece. CPU'nun üretim değerlerine girmiyorum, onlar ayri konu)
Sonra konuyu açan arkadaş Note 8 modelinin 2000 TL fiyattan geleceğini alinmasi mantıklı mi dedim. Alttaki yaziyi yazdim.
A3 varken alınmaz Note 8, A3 270 TL daha da ucuz üstelik. Hem arka kamera ve donanim olarak ayni altyapiya sahipler, ön kamera olarakta A3 daha iyi, batarya olarakta A3 daha iyi. A3 performans olarak daha da iyi.
Bunu yazdiktan sonra KitapKurdu ve ThePersica0 denen kişiler bu mesaja gülücük atti. Komik bir şey varsa söyleyin biz de gülelim.