Gün içinde neler yapıyorsunuz?

Şahin1

Hectopat
Makaleler
1
Ben 17 yaşındayım ve neredeyse şu son birkaç aydır sadece okula gidip gelip oyun oynayip İngilizcemi geliştirmek icin film dizi izleyip İngilizce sosyallerde geziyorum. Twitch Kick'de yayın izliyorum, YouTube'da video izliyorum fakat bunun dışında yapacak bir şey yok gibi geliyor. Sanki hayatın anlamı birden gitmiş gibi bilmiyorum ya da kendimi geliştercek kendime katacak bir şeyler bulamıyorum. Eski PC'mde video edit Photoshop gibi şeylerle ugrasiyordum fakat onları şu an crack bir şekilde yeni PC'ye kurmak istemiyorum çünkü çok pahalılar ve yaz tatilinde Udemy kursu vs. alip Unity'den bir oyun geliştirmeyi öğrenmeyi düşünüyorum onun dışında yapabileceğim aklıma hiçbir şey gelmiyor gerçekten. Siz gün içinde neler yapıyorsunuz? Günlük rutininiz nedir ve bana ne önerebilirsiniz?

Uyan yemek ye okula git eve gel oyun oyna dizi izle arkadaşlarla konuş uyu
Haftada 5 gün 2 gün off day.

Ben 17 yaşındayım ve neredeyse şu son birkaç aydır sadece okula gidip gelip oyun oynayip İngilizcemi geliştirmek icin film dizi izleyip İngilizce sosyallerde geziyorum. Twitch Kick'de yayın izliyorum, YouTube'da video izliyorum fakat bunun dışında yapacak bir şey yok gibi geliyor. Sanki hayatın anlamı birden gitmiş gibi bilmiyorum ya da kendimi geliştercek kendime katacak bir şeyler bulamıyorum. Eski PC'mde video edit Photoshop gibi şeylerle ugrasiyordum fakat onları şu an crack bir şekilde yeni PC'ye kurmak istemiyorum çünkü çok pahalılar ve yaz tatilinde Udemy kursu vs. alip Unity'den bir oyun geliştirmeyi öğrenmeyi düşünüyorum onun dışında yapabileceğim aklıma hiçbir şey gelmiyor gerçekten. Siz gün içinde neler yapıyorsunuz? Günlük rutininiz nedir ve bana ne önerebilirsiniz?
Uyan yemek film arkadaşlarla dolaş yemek film.

Her 30 dk da bir bu videoyu izliyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen yine İngilizce öğrenip onu geliştiriyorsun. Biz aylaklar gibi dolaşıyoruz. :D

Nasıl yani anlamadim.

Uyan yemek ye okula git eve gel oyun oyna dizi izle arkadaşlarla konuş uyu.
Haftada 5 gün 2 gün off day.

Haftada 5 gün 2 gün off derken spordan bahsediyorsanız hafta içi 4 gün gidecek şekilde PPL off upper şeklinde bir program düsünüyorum sizce mantıklı mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı