Gün İçinde Yüzlerce Kez İnternet Kopması

• Konuyu başlatan Kirve
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 70.692
Benim altyapı sorgulama 64 Mbps. CAT 6'yı kendim apartman dışından 3. kata çektim 80-85 Mbps hız geliyor.
Bina ankastresinde modemi denemeniz mümkün mü acaba?

Aslında oturduğum yer müstakil 2 katlı yandaki binaya ufak bir kutu koymuşlar kablo direkten geliyor merdivenden erişebilirim anca.

Aslında oturduğum yer müstakil 2 katlı yandaki binaya ufak bir kutu koymuşlar kablo direkten geliyor merdivenden erişebilirim anca.

Sizin bina içerisinde ankastre yoksa o zaman müdahale edemezsiniz hocam. Yeşil küçük bir kutudan kabloyla ulaşıyor internetiniz büyük ihtimal. Eğer öyleyse Türk Telekom müdahale edebilir ancak.

Hız düşürmeme engel koydular düşürmüyorlar Tenda V12 AC1200 düşünüyorum.

Bu modem de Broadcom işlemci var ve güzel modem işinizi gayet görür. Hız düşürme işlemini de bu videodaki gibi yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu modem de Broadcom işlemci var ve güzel modem işinizi gayet görür. Hız düşürme işlemini de bu videodaki gibi yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı