Gün İçinde Yüzlerce Kez İnternet Kopması

• Konuyu başlatan Kirve
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 70.731
Merhaba, aynı sorunlar bende de mevcut ancak biz ne yaptıysak sorunu gideremedik. Türk Telekom altyapısı ile Digitürk'ten hizmet alıyoruz interneti internetin kopma aralığı neredeyse yarım saatte bir. Keenetic modem aldık ankastreden direkt modeme CAT6 kablo çektik ancak bunlar bile çözüm olmadı. Digitürk boş boş servis veriyor topu Türk Telekom'a atıyor onlardan da hizmet almak gayer zor. Altyapım VDSL ve maksimum hız olarak 100 MB görünüyor benim de tarifem 100 MB ama hız konusunda derdim yok kablo ile bağlantı hızı 75-80 sng ayarlarını yükseltsem de kopma problemi devam ediyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Merhaba, aynı sorunlar bende de mevcut ancak biz ne yaptıysak sorunu gideremedik. Türk Telekom altyapısı ile Digitürk'ten hizmet alıyoruz interneti internetin kopma aralığı neredeyse yarım saatte bir. Keenetic modem aldık ankastreden direkt modeme CAT6 kablo çektik ancak bunlar bile çözüm olmadı. Digitürk boş boş servis veriyor topu Türk Telekom'a atıyor onlardan da hizmet almak gayer zor. Altyapım VDSL ve maksimum hız olarak 100 MB görünüyor benim de tarifem 100 MB ama hız konusunda derdim yok kablo ile bağlantı hızı 75-80 sng ayarlarını yükseltsem de kopma problemi devam ediyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ben sürekli arıza kaydı bıraktım 2 3 ay sonra Türk Telekom ekibi geldi ve portum değiştirildi ondan sonra internetim düzeldi.

Ben sürekli arıza kaydı bıraktım 2 3 ay sonra Türk Telekom ekibi geldi ve portum değiştirildi ondan sonra internetim düzeldi.
Ben de şu an tt nin gelmesini bekliyorum bugün geleceklermiş, port değişikliği bilgisi için teşekkür ederim, aynen ileteceğim umarım port değişikliği yaparlar. Bu arada hat değerlerimi de paylaşıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_4599.jpeg
    IMG_4599.jpeg
    77,5 KB · Görüntüleme: 145
Ben de şu an TT'nin gelmesini bekliyorum bugün geleceklermiş, port değişikliği bilgisi için teşekkür ederim, aynen ileteceğim umarım port değişikliği yaparlar. Bu arada hat değerlerimi de paylaşıyorum.

Ben çok hat değerlerinden anlamıyorum da benim de bu şekildeydi hat değerleriyle alakasız yüksek ihtimal portlardan dolayı.

Ben çok hat değerlerinden anlamıyorum da benim de bu şekildeydi hat değerleriyle alakasız yüksek ihtimal portlardan dolayı.
Tekrar teşekkürler, birazdan TT burada olacak port değişikliği umarım bizde de işe yarar. Sorun çözülürse benzer problemleri yaşayanlara yardımcı olmak adına ayrıca bilgi veriyor olacağım

Tekrar teşekkürler, birazdan TT burada olacak port değişikliği umarım bizde de işe yarar. Sorun çözülürse benzer problemleri yaşayanlara yardımcı olmak adına ayrıca bilgi veriyor olacağım.

Umarım sorununuz çözülür çok acı çektim bu konuyla alakalı arada sırada ufak kopukluk oluyor ama sıkıntı yok şu anlık.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var . Benim ev mustakil haliyle direkten geliyor. Bende bir kaç kere cat 6 kabloyla değiştirdim. Neyse sorun 2 haftadır internetimin gidiyor olması 3 kere cat 6 kablo değiştirmeme rağmen internetim kopup durdu ve sonra hepten gitti. Netspeed sağolsun tt ye haber verdi(TT ye haber vermeden önce sorunu hep bana attılar iç tesisat vs.) . Tt ekip geldi sorun ankastre de dedi . 2 güne halledilir dedi halledillmezse de sorun sizde değil bizde dedi. Sonra saha dolabına gitmiş arkadaş 10 dk sonra geldi 50 ye sabitli hattınız 70 max alırsınız dedi gitti. Tabi internet yine aynı oldu. 30 yada 1 saatte bi gidiyor . Ben napıcağımı şaşırdım . Netspeed den arayıp tt ile görüştüm ankastre ye kadar iletim sağladığımız gözüküyor diyor . Adama dedim tt bana ankastreden kaynaklı dedi diyorum Şuan internetiniz var diyor hızınız düşük kablodan kaynaklı diyor. Bende dedim kendim düşürüyorum kararlı olması için diyorum bu sefer lafı geveliyor .Konu öylece kapandı . Ne yapsam port değişikliliğiyle soun giderilirmi acaba . Mahallede sadece 3 kişi kullanıyor . Birisi sadece Adsl biri telefon kullanıyor napsam bilemedim . Bu arada bu seferde nespeed deki arkadaş dilekçe vermeniz yada parayla yapılır diyor şaka gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı