Güncel internet sağlayıcısı önerisi

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, evime internet bağlatmak istiyorum. Binamızda fiber altyapı mevcut, müşteri hizmetleri iyi olan, 100Mbps'lik hıza sahip olan, muhatap bulabileceğimiz ve taahütü olmayan bir internet sağlayıcı önerir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

İç Anadolu bölgesinde TürkNet kullanmayın. Naçizane tavsiyemdir. (Bizzat kullanıyorum ve asla memnun değilim.)

İnternet sağlayıcıları bölgenize göre değişkenlik gösterir, kimi yerde Superonline daha sıkıntısız iken kimi bölgede Turk telekom veya bir başkası daha sıkıntısız olabilir. Araştırmanızı ona göre yapın. Turknet öneririm ama Turknetin altyapısı ile diğerlerinin alt yapısı farklı, örneğin bölgenizde Superonline için fiber hız alabiliyorsunuzdur ama Turknetin gigafiber altyapısı yoksa onda gigafiber alamazsınız.

100Mbps ve 20Mbps upload 500₺ TürkNet'te şu anda, sizce iyi mi? Bir de taahüt olmadığından yıllık fiyatlandırma adil olmayabiliyor ve kafalarına göre zam yapıyorlar diye duymuştum, bu ne kadar doğrudur?

100Mbps ve 20Mbps upload 500₺ TürkNet'te şu anda, sizce iyi mi? Bir de taahüt olmadığından yıllık fiyatlandırma adil olmayabiliyor ve kafalarına göre zam yapıyorlar diye duymuştum, bu ne kadar doğrudur?
Normal, yıllık ödersen zamdan etkilenmezsin. 1 yıllık ücreti kredi kartı ile peşin fiyatına 6 taksitle ödeyebilirsin. ✅

Normal, yıllık ödersen zamdan etkilenmezsin. 1 yıllık ücreti kredi kartı ile peşin fiyatına 6 taksitle ödeyebilirsin. ✅
Yok ben başkasına gidiyorum dersen, paranı iade ediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı