[Güncellendi] iOS 10.3.1 Jailbreak çıktı mı?

Benim anlamadığım, Apple bu açıkları aldığı kişilere gizlilik sözleşmesi imzalatmıyor mu? Yani yayınlayamazsın, kullanamazsın, bahsedemezsin gibi. Bu adam nasıl yayınladı acaba, merak etmiyor değilim. Ben mi yanlış biliyorum yoksa? Bu arada Adam, adamdır :D

Benim anlamadığım, Apple bu açıkları aldığı kişilere gizlilik sözleşmesi imzalatmıyor mu? Yani yayınlayamazsın, kullanamazsın, bahsedemezsin gibi. Bu adam nasıl yayınladı acaba, merak etmiyor değilim. Ben mi yanlış biliyorum yoksa? Bu arada Adam, adamdır :D
Bug bounty sisteminde evet gizlilik sözleşmesi var lakin Adam büyük ihtimalle Bug bounty programına girmek yerine sadece açıkları belirtmiş.

Bug bounty sisteminde evet gizlilik sözleşmesi var lakin Adam büyük ihtimalle Bug bounty programına girmek yerine sadece açıkları belirtmiş.
Adının hakkını veriyor, gerçekten adam diyorsun yani :) Twitter'da da bağış yapmak isteyenler olduğunu, bağış yapmak isteyenlerin, hayır kurumlarına yapmalarının kendisini daha mutlu edeceğini söyledi. Buradan vardığımız sonuç; Adam, adamdır :D

Merhaba arkadaşlar. Ben şuan iOS 9.3.3'teyim. Cihazım jailbreakli. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Edit: iPhone 6S kullanıcısıyım.
Hiç bir şey yapma. 10.3.1 için daha durum kesinleşmedi ve eğer shsh blobsları kaydetmediysen zaten yapabileceğin bir şey yok.

Arkadaşlar ben şimdi ios 10.3.1'deyim jailreak yapabilir miyim? SSH kayıtlarını felan kaydetmedim 10.2'ye dönemem. 10.3.1'de kalıp jailbreak yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz ortada bir şey yok. Yalnızca jailbreak yapımına imkan veren açıklar yayınlandı. Sadece bekleyin. Güncelleme yapmayın. En revaçtaki sürüm şu an 10.3.1. Jailbreak gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı