Günde 10000 adım ile kilo vermek

Anladım. Metabolizma' da yavaşlama olur' mu ?

Şu an ki program sizce iş görürümü yoksa zaman kaybı mı?

Yürüyüş değil de bisiklet sürsek nasıl olur mesela günde 10km ya da 2 saat falan.

Kiloyu sabitlemek için 2 yıl gerekiyor. Bu program ağır bir program değil. Nasıl yaklaşık 2 haftada 24 kilo verdin?

Şu anki beslenme düzeni diyet bittikten sonra esnetilirse daha fazla kilo alma olayı olur mu?

Mineral eksiği olmaması için ceviz, fındık gibi kuruyemiş ye. Ayrıca günde 1 şişe soda iç. Ben diyet yaparken bunlara dikkat etmediğim için saç dökülmesi artmıştı.

İdeal kiloya ulaştıktan sonra 600 kalori yerine 1200-1600 arası alınırsa kilo olur mu?
Çünkü fitness düşünüyorum ve mecburi olarak kalori almam gerek.
Mineral eksiği olmaması için ceviz, fındık gibi kuruyemiş ye. Ayrıca günde 1 şişe soda iç. Ben diyet yaparken bunlara dikkat etmediğim için saç dökülmesi artmıştı.
Çok teşekkür ediyorum dikkat edeceğim.

@heathrow Ben aynı düzenle devam ettim ve kilo sabit kaldı. 3. ayın sonunda şu anki değerde kaldım. Ona göre 3 ay dedim.

@Merqur Bisiklet ne kadar etkiler bilmiyorum. Ben hızlı tempoda yürümüştüm. Yürüyüş bana göre daha iyi, daha fazla efor sarfediliyor.

Kilo alımı bünyeden bünyeye değişir. Kolay kilo alırsanız kilo artışınız da esnetilme durumuna göre fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…