Günde 2 kere protein tozu kullanılır mı?

BORİS_PMP

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar 2 hafta sonra üniversiteye gideceğim ve yurtta kalacağım aktif olarak fitnees gidiyordum ama 1 ay gibi bir süredir gitmiyorum evde kalırken yemek düzenim gayet iyiydi ama yurtta kalacağım için yeterli beslenemeyeceğim gibi geliyor. 2 tane sorum var.

1)Protein tozu ve creatine yi daha önce almıştım protein tozunu alalı 3 ay gibi bir süre geçti creatine alalı ise 5 ay gibi bir süre geçti bozulma ihtimali var mıdır?

2)Her gün sabah akşam olmak üzere günde 2 defa protein tozu tüketsem sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar 2 hafta sonra üniversiteye gideceğim ve yurtta kalacağım aktif olarak fitnees gidiyordum ama 1 ay gibi bir süredir gitmiyorum evde kalırken yemek düzenim gayet iyiydi ama yurtta kalacağım için yeterli beslenemeyeceğim gibi geliyor. 2 tane sorum var.

1)protein tozu ve creatine yi daha önce almıştım protein tozunu alalı 3 ay gibi bir süre geçti creatine alalı ise 5 ay gibi bir süre geçti bozulma ihtimali var mıdır?

2)her gün sabah akşam olmak üzere günde 2 defa protein tozu tüketsem sıkıntı olur mu?

-Düzgun nem olmayan, serin yerde saklarsan bir de ağzını iyice kapatirsan bir iki sene 1-2 bir şey olmaz. Satın aldığım yere sormuştum. Benimki 4-5 ay oldu açılalı hala duruyor.
-Bence 2 kere kullanma bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de o riske girmeye değmez 1-2 yumurta fazla yiyiverirsin daha iyi.

Son düzenleme:
Hayır bozulmaz, ortalama 1-2 yıl ömrü vardır ama yinede kontrol edin skt yazıyorsa.

Hayır sorun olmaz, sabah öğle akşam 3 kere bile kullanılabilir fazlası tavsiye edilmez. İhtiyacınıza göre kullanın gün içerisinde ne kadar protein açığınız kaldıysa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı