Günde 4 saat çalışarak bilgisayar toplayan 16 yaşındaki öğrenci

Onu da alır biraz daha çalışarak bilgisayar 1. planda geliyordur belki🤣.
Bu arada bende Frankfurt'ta telefon standında 5 saat çalışarak saatlik 10€ kazanıyorum misler gibi de öğrenci halimle geçiniyorum.
Vallahi Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

Hocam nasıl gittiğiniz oralara. Tanıdık mı var? Ben berberde günde 10 saat çalışıp 5- 10 TL kazanıyordum. Bulabildiğim en iyi iş sitelerde (mobilya) günde 10 saat haftalık 300 TL. Ben böyle adeletin gıdısını sevem.

Hocam nasıl gittiğiniz oralara. Tanıdık mı var? Ben berberde günde 10 saat çalışıp 5- 10 TL kazanıyordum. Bulabildiğim en iyi iş sitelerde (mobilya) günde 10 saat haftalık 300 TL. Ben böyle adeletin gıdısını sevem.

Baktım bizim eğitim sisteminin düzeleceği yok 3 yıl önce üniversite sınavına girip istediğim bölüme yerleştikten sonra dondurup öyle geldim, ilk 1 yıl Almanca kursuna gittim sıfırdan 1 yılda b2'ye kadar geldim sonraki yıl Frankfurt Fh'ye girip orada hazırlık okudum şimdi coronadan dolayı okullar Online oldu ama öyle işte, neredeyse son 10 yıldır berbat geçen hayatımda ilk defa bu kadar mutlu ve refah içerisinde yaşıyorum öğrenci olmama rağmen.

Baktım bizim eğitim sisteminin düzeleceği yok 3 yıl önce üniversite sınavına girip istediğim bölüme yerleştikten sonra dondurup öyle geldim, ilk 1 yıl Almanca kursuna gittim sıfırdan 1 yılda b2'ye kadar geldim sonraki yıl Frankfurt Fh'ye girip orada hazırlık okudum şimdi coronadan dolayı okullar Online oldu ama öyle işte, neredeyse son 10 yıldır berbat geçen hayatımda ilk defa bu kadar mutlu ve refah içerisinde yaşıyorum öğrenci olmama rağmen.
Maliyeti ne oldu sana bende düşünüyorum ama para yok pek.

Ha aklınıza eser de bende gideceğim diyorsanız nasıl yapacağınız hangi yolları izlemeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim, zira bizim neslimiz için pek bir gelecek yok gibi.
Valla güzel ayrıntılı bir konu açmanız süper olurdu şahsen ben ciddi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı