- Makaleler
- 10
Bir süre sonra alışıyorsun, günde 3-4 saat uyumak normalin oluyor. 15 yıldır günde ortalama 3-4 saat uyuyorum, bir sorunum yok.
Yanlis hatirlamiyorsam universite sinavina hazirlanirken alismistiniz. Ben de alismaya calisiyorum ama bi' turlu yapamiyorum. 6 saat uyuyorum simdilik. Mumkunse birkac tavsiye verebilir misiniz?Bir süre sonra alışıyorsun, günde 3-4 saat uyumak normalin oluyor. 15 yıldır günde ortalama 3-4 saat uyuyorum, bir sorunum yok.
Konuyu sohbet için açtım, pazar gününden beri günde maksimum 4 saat uyuyorum sınavlardan dolayı. Berbat haldeyim, keşke her şeyi sona bırakmasaydım![]()
Yarın 3 sınav var ne uyuması.9. sinifta 2 gun uyumadim. Sonra 98 aldim matematikten.
Duzenli olarak 4 saat uyuyanlar taniyorum. Yarin guzelce uyursunuz artik.![]()
Lisedeyseniz bunlar daha ilk yazılılar ve sadece 1 Kasım'a kadar sorumluyuz. Asıl 30 Mart'tan sonra 2. yazılılar olacak sanırım okul öyle bir bilgilendirme yaptı işte asıl o zaman sabahlar olmasın.(Bugün benimde 2 yazılım var)Yarın 3 sınav var ne uyuması.
Format at.Konuyu sohbet için açtım, pazar gününden beri günde maksimum 4 saat uyuyorum sınavlardan dolayı. Berbat haldeyim, keşke her şeyi sona bırakmasaydım![]()
3-4 saat çok be abi?Bir süre sonra alışıyorsun, günde 3-4 saat uyumak normalin oluyor. 15 yıldır günde ortalama 3-4 saat uyuyorum, bir sorunum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.