Günde 8 yumurta yemek zararlı mı?

Mırnav

Hectopat
Canan abla yiyin oluşum diyor. Başka birisi kanser sebebi diyor. İnternette bir bilgi bulamadım. Yumurtayı çok seviyorum, sporda yapıyorum. Gerçekten de zararlı mı? Varsa buna alakalı makale filan paylaşabilirseniz okurum.

Canan abla yiyin oluşum diyor. Başka birisi kanser sebebi diyor. İnternette bir bilgi bulamadım. Yumurtayı çok seviyorum, sporda yapıyorum. Gerçekten de zararlı mı? Varsa buna alakalı makale filan paylaşabilirseniz okurum.

Yemek zararlı mı bilmiyorum ama ben kahvaltıda 3 tanesini içiyordum 1 tanesini de haşlanmış olarak yiyordum, bu güne kadar sıkıntı olmadı.

Bildiğim kadarıyla kanser yapar gibi haberler sadece bir teoriden ibaret yani doğru veya yanlış diyemeyiz ama çoğu yerde 4'ten fazlası bazı kişilerde sıkıntı yapabiliyormuş.(bence sıkıntı olmaz)

(Bkz: Gıdaklamak.)
Diye yanıtlanırdı ekşide olsa. Ama burası ne Technopat. O zaman cevap. Hiçbir şey olmaz. 8x7 56 gram protein alımı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı