Gündelik ultrabook tavsiyesi

Arda HIZARCI

Centipat
İyi günler. Okulda online egitimde üzmeyecek, günlük işleri yapacak, yeni teknoloji, film ve dizi çok güzel izlenebilen, sunumları iş ve okul anlamında sıkıntı çıkarmayacak uzun ömürlü bir ultrabook arıyorum. 3 gün içinde alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Aklımda bunlar var:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Okulda online egitimde üzmeyecek, günlük işleri yapacak, yeni teknoloji, film ve dizi çok güzel izlenebilen, sunumları iş ve okul anlamında sıkıntı çıkarmayacak uzun ömürlü bir ultrabook arıyorum. 3 gün içinde alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Aklımda bunlar var:
Matebook D15 öneririm.

Aralarında ekran boyutu dışında pek bir fark göremedim. Aradaki 700TL farka değecek bir fark göremediğim için D15 önerdim.
Teşekkürler cevabın için ama d serisi alırsam d14 tercih edeceğim gibi duruyor çünkü D15 256 GB ama ayriyetten kendim takarsan garanti dışı oluyor bazıları takılmıyor diyor 512 GB bana yetecektir ama aydınlatırsanız sevinirim :)

Teşekkürler cevabın için ama D serisi alırsam D14 tercih edeceğim gibi duruyor çünkü D15 256 GB ama ayriyetten kendim takarsan garanti dışı oluyor bazıları takılmıyor diyor 512 GB bana yetecektir ama aydınlatırsanız sevinirim :)
Sırf hafıza için ise 700TL vermeye bence değmez.

Hiç ek depolama ile uğraşmak istemiyorum 512GB bir cihaz alayım dersen D15 fiyatına hatta daha da ucuza buna bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı