Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum bazen çok açsam ezmelerden veya Nutella sürüp çayla 2. ekmeği de yiyorum. Öğle yemeğim genelde pilavlı yemekler. Patlıcan,tavuk vb. Akşam patates kızartıyorum 2 tabak.Aldığın kaloriye göre bağlı.
Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum bazen çok açsam ezmelerden veya Nutella sürüp çayla 2. ekmeği de yiyorum. Öğle yemeğim genelde pilavlı yemekler. Patlıcan,tavuk vb. Akşam patates kızartıyorum 2 tabak.Aldığın kaloriye göre bağlı.
Kaynağı paylaşsana Allah rızası için. Hangi siteden baktıysan siteyi engelleyelim.Bir paket cipste ortalama 600 kalori var.
Paketin arkasında 535 yazıyor hocam yediğimde şuan. Ama 107 gram.Kaynağı paylaşsana Allah rızası için. Hangi siteden baktıysan siteyi engelleyelim.
Yahu nasıl 600 kalori olabilir? Gerçekten çok fazla geldi bana.Paketin arkasında 535 yazıyor hocam yediğimde şuan. Ama 107 gram.
Ben ayda 1 paket yiyorum o bile kilo aldırıyor.Sorum yukarıda. Lays ve Doritos tercihim.
Yahu nasıl 600 kalori olabilir? Gerçekten çok fazla geldi bana.
Cips bu yağ oranı yüksek ve karbonhidrat.Yahu nasıl 600 kalori olabilir? Gerçekten çok fazla geldi bana.
Şöyle;Yahu nasıl 600 kalori olabilir? Gerçekten çok fazla geldi bana.
Sorum yukarıda. Lays ve Doritos tercihim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.