13'e zorlarsaniz iyi olur. Eger olmuyorsa Android daha mantikli ama istemiyorsaniz bisey diyemem.Maksimum 30 bin TL. iPhone almak istiyorum hocam Android düşünmüyorum.
13'e zorlarsaniz iyi olur. Eger olmuyorsa Android daha mantikli ama istemiyorsaniz bisey diyemem.Maksimum 30 bin TL. iPhone almak istiyorum hocam Android düşünmüyorum.
Koca forumda yenilenmiş telefon öneren tek kişisiniz ...Yenilenmiş 13 al.
Dostum Samsung S serisi kullanmadın sanırım. 30K bütçe varsa düşünmeden S23 al. iPhone 11 ve 12 yanına yaklaşacak cihazlar değil. Çevreye aldanıp 60hz telefonlara para harcama. Kamerasından da memnun kalırsın.Yani hocam çevremde iPhone kullananlar çok. 7-8 sene kasmadan iPhone 7 ile gidenler gördüm ki hala da kullanan tanıdıklarım var. Şu an telefonum Xiaomi hiç memnun değilim. Android'in kameralarını bir türlü beğenemiyorum kamera çok önemli benim için.
Sadece gündelik ve sosyal medya kullanımı için kullanacaksanız X modelinin bile yeteceğini düşünüyorum.13'e zorlarsaniz iyi olur. Eger olmuyorsa Android daha mantikli ama istemiyorsaniz bisey diyemem.
İyide kullanıcı büyük ihtimalle İphone ve android modelleri arasında cihazın estetik görünüşü yüzünden seçimini yapıyor ve bizden İphone modelleri için fikir belirtmemizi istiyor. Bende olsam estetik açıdan iphone modellerini tercih ederim. Samsung S23 android modelleri arasında çok iyi denilebilecek bir cihaz fakat "çok iyi" tanımını almasına rağmen bence hala bir iphone x estetiğine ulaşabilmiş bir cihaz değil.S23 al, Android piyasası cebindeki kaçak Redmi Note 11 Pro'dan ibaret değil.
Görüşler farkı olabilir ama S23 estetik görünümlü bir telefon.İyide kullanıcı büyük ihtimalle İphone ve android modelleri arasında cihazın estetik görünüşü yüzünden seçimini yapıyor ve bizden İphone modelleri için fikir belirtmemizi istiyor. Bende olsam estetik açıdan iphone modellerini tercih ederim. Samsung S23 android modelleri arasında çok iyi denilebilecek bir cihaz fakat "çok iyi" tanımını almasına rağmen bence hala bir iphone x estetiğine ulaşabilmiş bir cihaz değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.