Günlük tutan kişiler var mı?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar hepinize. Arkadaşım uzun zamandır günlük tutuyor, açıkçası benim de hoşuma gitti bu durum. Belki ben de tutarım. Aramızda günlük tutan olan hocalarım var mı?

Ben zamanında tutmuştum öncelikle kendine bir zorunluluk gibi hissetme eğer 2 3 gün hatta 1-2 hafta içinden bir şeyler yazmak gelmiyorsa yazma istediğin zaman yazabilirsin sonuçta bu bir görev değil. Ben tutarken o gün neler yaptığım hakkında ufak hatırlatıcı şeyler de yazıyordum böylece dönüp 1 ay öncesini okuyunca bile o gün ne yaptığım aklıma geliyordu hemen keyifli bir şey...

İşsizdir bence günlük tutan insanlar. Kendi kanaatimce çok zordur günlük tutmak. Yanı sıra uzun bir uğraş ve emek ister. Ben tutmayı denemedim bile.

Günlük tutmak @AdaBagcibasi nin dediği gibi kendini zorunlu hissettirebiliyor. Aslında hatırat tarzı bir şey yazmak lazım. Ara ara, bir olay olunca yazmak

Evet tutuyorum ben de. Tutacaksan sana tavsiyem telefon veya bilgisayar ile değil kağıt kalem kullanarak tut. Çünkü insanın kendisini ifade etmesi, içindekileri dışarı aktarması insana iyi geliyor. Zaten farkı sen de anlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı