Güray Aydın'ın spor programı en baştan başlayanlar için uygun mu?

Tamamını okudum. Antrenman zamanı alımla alakalı tek yazan şey antrenman sırasında alınırsa kas yenilenmesini hızlandırabileceği yönünde ki bu sadece bir görüş/teori. kanıtlanmış kesin bir şey olarak bahsetmiyor bile onun dışında makalelerde de günlük hayatta da alım zamanıyla alakalı bir şey söylenmiyor. Mümkün olduğunca belirli vakitlerde günde 1 ölçek almak yeterli bunu illa antrenman öncesine koymaya gerek yok.

Tekrar okumanı öneririm. Herkesin bilgisi kendine daha tartışılacak bir şey yok.

Tamamını okudum. Antrenman zamanı alımla alakalı tek yazan şey antrenman sırasında alınırsa kas yenilenmesini hızlandırabileceği yönünde ki bu sadece bir görüş/teori. kanıtlanmış kesin bir şey olarak bahsetmiyor bile onun dışında makalelerde de günlük hayatta da alım zamanıyla alakalı bir şey söylenmiyor. Mümkün olduğunca belirli vakitlerde günde 1 ölçek almak yeterli bunu illa antrenman öncesine koymaya gerek yok.

Hocam yani sadece her gün aynı vakitlerde mi içmemiz gerekiyor? Ne kadar kullanıp ara vermeliyim sizce?

Hocam yani sadece her gün aynı vakitlerde mi içmemiz gerekiyor? Ne kadar kullanıp ara vermeliyim sizce?

Ne zaman aldığın önemli değil ister gece çise kalkarken iç ister idman öncesi. Amaç depoların dolu olması bunun bir zamanı yok.
Ara verme gibi bir olay da yok gerek yok.

Özel olarak aynı vakitte almanıza gerek yok ama yakın vakitlerde alırsanız daha iyi olur her gün 5 gibi mesela örnek veriyorum, olabildiğince 24 saatte bir olsun. Ara vermeye gerek yok çoğunlukla çünkü bir sıkıntı yaratmıyor günlük dozajı aşmazsanız ara vermeden her gün kullanabilirsiniz.

Özel olarak aynı vakitte almanıza gerek yok ama yakın vakitlerde alırsanız daha iyi olur her gün 5 gibi mesela örnek veriyorum, olabildiğince 24 saatte bir olsun. Ara vermeye gerek yok çoğunlukla çünkü bir sıkıntı yaratmıyor günlük dozajı aşmazsanız ara vermeden her gün kullanabilirsiniz.

Hocam ne kadar almak gerekiyor günde. Kusura bakmayın sorup duruyorum ama internette her izlediğim video farklı bir şey söylüyor.

Ben bu programı 3 aydır yapıyorum bazı haraketleri kendime göre değiştirdim harika bir program. Bir tekrar, tükenişlere falan takılma. Kendine göre 3 set 4set ne kadar çıkarsa 8-12 tekrar arasında çalış. Omuz ve belin zayıfsa overhead press çıkar. bacak gününe birazda karın kası ekle, cuma gününe incline dumbell press ekle. cumartesi dambıl row ekle r.deadlif çıkar harika olur

Hocam ne kadar almak gerekiyor günde. Kusura bakmayın sorup duruyorum ama internette her izlediğim video farklı bir şey söylüyor.

Hiç sıkıntı değil. Yükleme falan mevzusu var işte ilk hafta günde 20 gram alın diyorlar da gerek yok ona hiç takılmadan günde 3-5 gr almaya bakın 2 haftaya kadar etkisini gösteriyor vücutta biriktikçe.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı