Gürcistan’dan Xbox almak

Bir arkadaş şey demişti kişi başı bir adet getirince kutulu da olsa vergi almıyorlar demişti ama ben riske girmeyeceğim yine de.

Yani olabilir. Belki kişi başı getirme hakkı veriyorlardır ya da konsollarda durum farklı işliyordur. Çünkü yurtdışından gelen telefonlardan vergi alıyorlar diye biliyorum.

Bir arkadaş şey demişti kişi başı bir adet getirince kutulu da olsa vergi almıyorlar demişti ama ben riske girmeyeceğim yine de.

Bir de Türkiye'den almak daha mantıklı gibi sanki. Orada PS5 4000lari dedin. Zaten 8000 TL buradaki fiyatı hatta 8300 falan bu da 3359lari falan yapıyor aynı fiyata gelmiş olmuyor mu? Eğer Türk lirasıyla alacaksanız aynı hesap olmuş oluyor. Bir de gümrük sıkıntısı falan ben yanlış hesaplamış da olabilirim aydınlatın beni öyle hesapladıysam.

Bir de Türkiye'den almak daha mantıklı gibi sanki. Orada PS5 4000lari dedin. Zaten 8000 TL buradaki fiyatı hatta 8300 falan bu da 3359lari falan yapıyor aynı fiyata gelmiş olmuyor mu? Eğer Türk lirasıyla alacaksanız aynı hesap olmuş oluyor. Bir de gümrük sıkıntısı falan ben yanlış hesaplamış da olabilirim aydınlatın beni öyle hesapladıysam.
4000 TL dedi sanırım 4000 Lari değil.

4000 lari değil tl

Bir de Türkiye'den almak daha mantıklı gibi sanki. Orada PS5 4000LARI dedin. Zaten 8000 TL buradaki fiyatı hatta 8300 falan bu da 3359LARI falan yapıyor aynı fiyata gelmiş olmuyor mu? Eğer Türk lirasıyla alacaksanız aynı hesap olmuş oluyor. Bir de gümrük sıkıntısı falan ben yanlış hesaplamış da olabilirim aydınlatın beni öyle hesapladıysam.

Yanlış anladınız hocam 4bin TL orada. İkinci elleri 2800'e falan bulunur hatta. Xbox One S 2400 lira orada mesela. Yukarıda attığım linkten bakabilirsiniz fiyatlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı