Güvenilir olmayan siteye girmek

Pardon? Dosya. T.C. sadece bir bulut depolama servisi,
Dosyada güvenilir.
Dosyanın güvenirliğini geçtim sitenin güvenirliği şüphe uyandırıyor. Mediafire gibi siteleri kullanmak daha mantıklı. Dosya T.C. yüklenen dosyalara virüs atayabilir.
Yok mobilden girdim. Zararlı bulaşmış olamaz mı? Güvenilir olmayan sitelere gitmeyin diyorlar.
Hocam kaspersky android security indirip tam tarama yapın. 4-5 DK sürer zaten. Kaspersky temiz diyorsa temizdir.
Ayrıca ayda 1 defa tam tarama yaparsanız daha iyi olur. Sonuçta güvenilir siteler bile bir anda güvenilmez olabiliyor...

Dosyanın güvenirliğini geçtim sitenin güvenirliği şüphe uyandırıyor. Mediafire gibi siteleri kullanmak daha mantıklı. Dosya T.C. yüklenen dosyalara virüs atayabilir.

Hocam kaspersky android security indirip tam tarama yapın. 4-5 DK sürer zaten. Kaspersky temiz diyorsa temizdir.
Ayrıca ayda 1 defa tam tarama yaparsanız daha iyi olur. Sonuçta güvenilir siteler bile bir anda güvenilmez olabiliyor...
Hocam ben Avast daha iyi diye biliyorum. Neyse ,ikisini de indirir yaparım.

Hocam ben Avast daha iyi diye biliyorum. Neyse, ikisini de indirir yaparım.

Avast mı? Kaspersky tek atar hocam. Size nasıl tanıtmışlarsa artık :D Kaspersky indirip tam tarama yapmanız yeterli olacaktır. Kaspersky dünya birincisi antivirüs konusunda.
Evet Avast daha iyi yanlış bilmiyorsun.
Nasıl hocam? Ben paralel evrende falan mı yaşıyorum? Kaspersky böcek gibi ezmiyor mu avastı?

Avast mı? Kaspersky tek atar hocam. Size nasıl tanıtmışlarsa artık :D Kaspersky indirip tam tarama yapmanız yeterli olacaktır. Kaspersky dünya birincisi antivirüs konusunda.

Nasıl hocam? Ben paralel evrende falan mı yaşıyorum? Kaspersky böcek gibi ezmiyor mu avastı?
Avast her zaman en iyi! İmzamdan yanlış anlamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı