Güvenilir Oyun Satış Sitesi

• Konuyu başlatan Lime
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 12.490

Lime

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBR 📸
Daha fazla  
Birkaç oyun alacağım ama biraz pahalılar. Daha uyguna bulabileceğim, güvenilir site önerebilir misiniz?
Oyunlar:
*BF1
*NieR:Automata
*Overwatch

Durmaplay'den alışveriş yapmayın. Müşteri hizmetleri bana kalırsa berbat. Zamanında CS:GO 12 TL iken kod almıştım. Hesabıma CS:GO gelecek diye kod verildi sanıyordum hesaba girdim kodu etkinleştirdim daha sonra hesabıma 12 TL cüzdan kodu yatmış. Oyunu alamadan indirimler bitti. Daha sonra desteğe yazınca durumu anlattım tatildeydik falan yapamadım dedim ben CS:GO kodu verdiniz sandım falan diye yazdım. Daha sonra adamın bana verdiği cevap umarım tatile değmiştir, bu bizi ilgilendirmiyor tarzı şeyler yazdı. Sonra itiraz edince de bir yere varamayacağımı farkettiğim gibi bir daha bu siteden alışveriş yapmayacağıma da karar verdim.

Durmaplay'den alışveriş yapmayın. Müşteri hizmetleri bana kalırsa berbat. Zamanında CS:GO 12 TL iken kod almıştım. Hesabıma CS:GO gelecek diye kod verildi sanıyordum hesaba girdim kodu etkinleştirdim daha sonra hesabıma 12 TL cüzdan kodu yatmış. Oyunu alamadan indirimler bitti. Daha sonra desteğe yazınca durumu anlattım tatildeydik falan yapamadım dedim ben CS:GO kodu verdiniz sandım falan diye yazdım. Daha sonra adamın bana verdiği cevap umarım tatile değmiştir, bu bizi ilgilendirmiyor tarzı şeyler yazdı. Sonra itiraz edince de bir yere varamayacağımı farkettiğim gibi bir daha bu siteden alışveriş yapmayacağıma da karar verdim.
Benimde arkadaşım sizin gibi bir sorun yaşamıştı aynı siteden ben o gün bu gündür, GameSatış'tan vazgeçmedim müşteri hizmetleri çok hızlı işlerini iyi yapıyorlar.

Durmaplay'de sorun yaşayan illa ki olmuştur. Ben 2 gün önce TESO aldım. 3 dakikada kodum geldi. Biraz da şans lazım. Kodda sıkıntı çıksa uğraştırır tabii.

Ülkelere özel fiyatlandırma yapan Voidu öneririm.
Battlefield 1
Bulunduğunuz ülkeye göre site açılır.
Battlefield 1 dışındaki oyunlar yok. Onlar içinde Durmaplay, Oyunfor, Gamesatış gibi sitelere bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı