Güvenli APK siteleri

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 4.582
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, J3 Pro (SM-J3119S) kullanıyorum ve geçen yıl yazılım attım telefonumda Google ürünleri malesef yok. Bende APK kuruyorum fakat bir çoğu virüslü oluyor kullandığınız APK siteleri hangileri?

Google marketi harici olarak kurabilirsin.
Gapps olarak arama yapın. Sd karta kopyalayıp recovery ekranından yüklemelisiniz. Çok kolaydır. Uygulamayı paylaşan site gerekli bilgilendirmeyi yapar zaten.

GApps kolay olmasına kolay da, mimarinize uygun olan paketi seçmeye özen gösterin. Yoksa tekrardan rom atmak zorunda kalırsınız.
Evet sistem başlamaz. Ben onu söylemeyi unuttum. Açılış ekranında takılıp kalır. Android sürümünüze uygun gapps paketi lazım size. Derlemeyi edindiğiniz kişiden gapps isteyin ya da tanınmış bir Android derlemesi ise her yerden bulunur zaten.

Evet sistem başlamaz. Ben onu söylemeyi unuttum. Açılış ekranında takılıp kalır. Android sürümünüze uygun gapps paketi lazım size. Derlemeyi edindiğiniz kişiden gapps isteyin ya da tanınmış bir Android derlemesi ise her yerden bulunur zaten.
Android versiyonum 5.1.1 Open Gapps adlı siteden;
Versiyon: ARM
Sürüm: 5.1.1
Variant: Aroma
Şeklinde indiriyorum.

Android versiyonum 5.1.1 Open Gapps adlı siteden;
Versiyon: ARM
Sürüm: 5.1.1
Variant: Aroma
Şeklinde indiriyorum.
Evet doğru gibi görünüyor. Ama bence gapps uyumluluğu Android sürümüyle mi yoksa derlemenin kendisiyle mi ilgili küçük bir araştırma yapın. Genelde derleme ile birlikte gapps paketi de paylaşılır ama siz o noktayı atlamış olabilirsiniz.

Evet doğru gibi görünüyor. Ama bence gapps uyumluluğu Android sürümüyle mi yoksa derlemenin kendisiyle mi ilgili küçük bir araştırma yapın. Genelde derleme ile birlikte gapps paketi de paylaşılır ama siz o noktayı atlamış olabilirsiniz.
İndirip SD kartıma attım Recovery Mode'a da girdim fakat yüklemeyi nasıl yapacağım. İnternette ki Recovery Mode farklı benim ekranım;
android-recovery-mod-nedir-nasil-alinir-696x392.jpg

Diğerlerinin kullandığı; (TWRP)
2013.06.20-08.04.29.jpeg

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı