Akatshix
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, benim sorunum çözümle çakışık biraz. Uzun bir zaman oldu Brawlhalla oynarken 1 2 maç sonrasında (yaklaşık 10 dakika sonra) Packet Loss değeri %70 %80'lere kadar çıkıyor girip çıksak da imkan olağanı olmayacak şekilde kalıyordu. Dün Apex Legends'i sildim (Apex Legends'i dün silmeme rağmen öncesinden beri hep onda da serverların hepsinde packet loss değeri %70 %80 oluyordu ben de bir sorun vardır diye ya da sorun başka bir şeyden kaynaklı diye silme kararı aldım) bugün tekrar yükledim ve girdiğimde sorun kronikmiş gibi Brawlhalla'da yaşanmaya devam ediyordu. Ben de WARP ile girmeyi deneyeyim dedim ve bir de ne göreyim, gerçekten de ISS DNS'i değiştiğinde sorun çözülmüştü ama uzun soluklu bir çözüm değildi çünkü ne kadar düzeltirse düzeltsin 20 ms arttırıyordu ve hızlı akan oyunlarda 100 ms oynamak biraz perişan edici olabiliyor. Ben de bu durumu öğrenince "Superonline Müşteri Hizmetlerini" aradım ve biraz konu hakkında konuştum. Konuşurken farklı farklı yöntemler denerken bir anda "Neden olabilecek faktörlerden biri de güvenli internet olabilir" dedi. Ben de tamam o zaman bir de kapalı deneyelim dedim ve işe yaramıştı düzeldi ama sonrasında açıldı kendi kendine. Ben de şu anda bir şey merak ediyorum,
Güvenli İnternet Neden LoL veya Valorant gibi oyunlarda PL yaşatmazken neden EU tabanlı serverlarda yaşatıyor?
Eğer böyle ise sebebi güvenli internet mi?
Asıl önemli soru ise: Güvenli İnternet açıkken de MS farkı yaşatmayan GoodbyeDPI kullanımı bunun işlevini yerine getirir mi? Yani işlev olarak açıkken de Bu oyunlara PL Yaşatmayacak bir işlem/program var mı?
Kusura bakmayın çok anlatamadım, yardımcı olmak isterseniz ben size daha anlayacağınız şekilde sorularınızı cevaplarım.
Güvenli İnternet Neden LoL veya Valorant gibi oyunlarda PL yaşatmazken neden EU tabanlı serverlarda yaşatıyor?
Eğer böyle ise sebebi güvenli internet mi?
Asıl önemli soru ise: Güvenli İnternet açıkken de MS farkı yaşatmayan GoodbyeDPI kullanımı bunun işlevini yerine getirir mi? Yani işlev olarak açıkken de Bu oyunlara PL Yaşatmayacak bir işlem/program var mı?
Kusura bakmayın çok anlatamadım, yardımcı olmak isterseniz ben size daha anlayacağınız şekilde sorularınızı cevaplarım.
Son düzenleyen: Moderatör: