Güzel oyun önerisi

Telltale serisine asla sabredemem. Beyond Two Souls oynadım beni inanılmaz boğdu oyun. Hikaye severim ama Life is Strange serisi kalitesinin çeyreğinde bile değil Quantic Dream ve Telltale Games.

Bilmiyorum, en azından The Walking Dead ve The Wolf Among Us serisini seveceğinizi düşünüyorum. İsterseniz şans verebilirsiniz.

RDR ll ne olursa olsun.
Detroit Become Human.
Heavy Rain.

İlkini düşünüyorum. 2 ve 3 asla. Aslında Quantic Dream hakkındaki düşüncelerimi yukarıda belirtmiştim. Life is Strange 3'ü bekletiyordum aslında belki ona giriş yapabilirim.

Bilmiyorum, en azından The Walking Dead ve The Wolf Among Us serisini seveceğinizi düşünüyorum. İsterseniz şans verebilirsiniz.
Bir denerim ama oynama şansı çok az sunan daha çok seçim-hikaye ağırlıklı giden oyunlardan bunalıyorum.Yani öyle birşey yapacak olsam film açar izlerim.Oyun güzel hikayenin yanında beni de özgür bırakabilmeli.Life is Strange mesela bunu çok iyi yapmıştı.

Standart Ubisoft bir şey tutunca her şeyi aynı yapıyor :D
Hocam sen bir de bana sor bu seri için zamanında nasıl heveslendiğimi... Üçüncü oyununu oynamıştım, çok güzeldi. Dördüncü oyununu da Amazon Prime üzerinden almıştım, tamamen hayal kırıklıgıydı. Beşinci oyununu da 53 liraya almıştım, beşinci oyunu da çok büyük hayal kırıklıgı oldu benim için.

Zevklerimden biraz bahsedeyim. Skyrim mesela bana bomboş oyun geliyor. Açık dünyada bu kadar özgür olmak beni pek sarmıyor. Loot and shooter türünde iyi bir oyun olursa belki ilgimi çekebilir. Borderlands'leri mesela severek oynamıştım. Cyberpunk hikayeye girişi gelişme kısmı çok güzeldi ama oyun ne zaman açık dünyaya geçti beni baydı. GTA V'i bırak GTA 4 kalitesinde bile yoktu açık dünyası. Witcher mesela içerik olarak sevmiştim ama savaş mekaniği birazcık rahatsız etmişti. Önerebileceğiniz oyunlar varsa eğer incelemek ve oynamak isterim. Çok fazla vaktim olmadığı için no man sky gibi çok fazla vakit harcamam gereken oyunlar oynamayı tercih etmiyorum. Online tarafa gelecek olursakda zaten Smite ve FIFA bana yetiyor.

DeadCells deneyebilirsin belirttiğin türler arasında yok ama yeni bir soluk olur.

hocam önerebileceğim oyunlar:
  • God of war
  • Resident Evil 7-8 (gerilim korku)
  • Days Gone
  • Call of Duty Black Ops Cold War
  • ㅤ" ㅤ" ㅤ" Modern Warfare 2019
  • Titanfall 2

Hocam önerebileceğim oyunlar:
  • God of War.
  • Resident Evil 7-8 (gerilim korku)
  • Days Gone.
  • Call of Duty Black Ops Cold War.
  • ㅤ" ㅤ" ㅤ" Modern Warfare 2019.
  • Titanfall 2

İlk 2 oyunu PS4'te oynadım zaten. Days Gone değil de şu yeni çıkacak olan var onu bekliyorum merakla. Titanfall Online diye biliyorum ben. Doğru mu?

Dead Cells deneyebilirsin belirttiğin türler arasında yok ama yeni bir soluk olur.

İnceleyeceğim bunu.
@333365 eski oyunlarını oynarken ben de çok heyecanla bekliyordum. Mesela Tomb Raider yeni nesil geldiğinde ilk 2 oyunu çok keyifle oynadım. Shadow of the Tomb Raider'a sıra gelince off yine mi aynı oyun oldum.

Tek Ubisoft'a özgü bir şey değil bence. Yeni çıkan oyunlarda firmalar işi tamamen paraya dökmüş, ilgili oyunun eski serisi daha heyecanlı oluyor ya da akıllarına bir şey mi gelmiyor, bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı