Gym mi boks mu?

Shwtds

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaşım 15. şimdi olayı kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben 6 ay boksa gittim şahsen çok keyif almadım nedenlerini birazdan yazacağım. Ramazandan önce bıraktım ve hala bir spora başlamadım. Şimdi kafama takılan gym mi yoksa boks mu?
Boksda çok da eğlenmiyorum 3 saat bekliyorum kardeşim de dahil 1.5 saat spor yapıyorum (18-19.30 kardeşim 19.30-21 ben). Gelenlerin yarısı benim yaşımda ama hiçbirini sevmiyorum. Boks gerçekten güzel bir öz güven veriyor bunu çok seviyorum ama dediğim gibi saati ve oradakileri hiç sevmiyorum, ayrıca ne kadar kendini savunmayı öğretse de çok ağır bir spor gerçekten bazen aşırı bel ağrısı vb. çekiyorum.
Gyme başlamayı isteme sebebim vucüdumda kas kütlesi olduğu kadar yağ kütlesi de var ve estetik bir vucüt istiyorum, hem genetiğim vb. de iyi babamın kas yapısı ve kütlesi fazla.
Bu arada siz de artı eksilerini yazarsanız çok sevinirim.
Boy 181-182 kilo 71-72.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani neye göre kime göre. Vücudunun estetik olmasını istiyorsan gym'e gidersin, kendini savunmayı ve dövüş tekniğini geliştirmek istersen dövüş sanatları kurslarına gidersin. Amacının ne olduğuna göre değişir.

Boks kursun kötüymüş o zaman, biraz şans. Benim kickboks kursum çok iyiydi. Bence GYM'e başlayıp daha sonra boksa geçebilirsin. Yapabiliyorsan yeni bir kurs bul. Profesyonel olarak boks yapmayacaksan sadece GYM'e gidebilirsin, ki yazdığın yazıdan teknikleri vs. öğrendiğini anlıyorum. Hobi olarak yapacaksan dediğim gibi güzel vücut yapıp boksa geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı