GYM'de ilk gün hiçbir şey yapamamak

5KG Dumbell ile çalışmaya başlayın, kafanıza göre ağır dumbelleri alıp hareketler yapmayın, ilk haftalar güç kazanmanız lazım yavaş yavaş ağırlık çalışın, hocanıza danışın çoğu şeyi hareketleri formda yapmaya calışın
 
Hocam bizim gym okulda yani hocam hazırlar mı öyle bir liste bilmiyorum.

Ama basitçe anlatmak gerekirse fazladan yemek yemek ve fazladan spor yapmak denebilir(sağlığı etkilemediği sürece)
 
4 barfiks çektim iki elimle kendime doğru kaldırdım dumbelları.

Hocam çok zayıfım çünkü peynir sevmiyorum kahvaltı etmiyorum sabahları düzensiz besleniyorum bunu nasıl düzeltirim?

Yemek yapmayı öğrenmen lazım ustam. 7-8 yaşındaki çocuklar beef wellington yapıyor. Peynir konusundada farklı peynir denemen lazım. Ben ekici dışında peynir yemiyorum. Peynir tek tüketebileceğin gıda değil. Bende senin gibi zayıftım kemiklerim sayılırdı. Yemeği hep annemden bekleyince bu hale gelmiştim. Spor içinde gerçekten beslenme önemli boy kilo yaş ve ne kadar spor yapacağına göre günlük alman gereken proteini belirlemen gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bugün ilk günümdü boş bench bile kaldıramadım. Solağım sağ kolum çok güçsüz, sadece biraz boks torbasına vurdum. Elim kanadı biraz ve barfiks çektim, bir de 20-30 kilo dumbbell kaldırdım 50 kiloyum. İlk gün için normal mi?

Sen bir bebeğin anne karnından çıktığı gibi koştuğunu gördün mü?
Tabii ki zorlanıcaksın dostum.
Gaayet normal bir durum spordan önce muz ye enerji verir. :)
 
Bugün ilk günümdü boş bench bile kaldıramadım. Solağım sağ kolum çok güçsüz, sadece biraz boks torbasına vurdum. Elim kanadı biraz ve barfiks çektim, bir de 20-30 kilo dumbbell kaldırdım 50 kiloyum. İlk gün için normal mi?
Kardeşim hocayla yapmıyorsan komik yapıyorsan daha da komik. Bilinçsizce spor yapılmaz. Hele body tamamen disiplin gerektirir. Günün her anı bodyle ilgilendiğini bilmen ve ona göre düzenini oturtman gerektiğini bilmelisin. Ben ilk başladığımda 1 kilo bile ızdırap gibi geliyordu. Yavaş yavaş zamanla artıracaksın. Bir anda 20 kilo ile çalışırsan ki o çalışmak değil amemelik olur; bir işe yaramadığı gibi sana zarar verir.
 

Geri
Yukarı