Daha fazla
h110 gamingdeki hdmı bağlantısını arkadaş ne yapacak affedersiniz ama kullanmayacağı bağlantıya para verdiriyorsunuz. İntel sistem topluyor muhtemelen ekran kartı alacak anakarttaki hiçbir görüntü çıkışını kullanmayacak bu arkadaşımız.
Benim önerim b150 Chipsetli ürünleri tercih etmen bazooka almak yerine gönül rahatlı ile b150m pro alabilirsin eğer bazooka bütçesine çıkarım dersen gigabyte b150m d3h de ekstra olarak hem fazladan bir PCI Exspress slotu hemde mini ssd slotu bulunmakta.
h110 alıyorsan pro vd olan 200 liralık sürümü alsan yeterli oyun performanslarında çok etki yapmaz ancak ileride upgrade yaparken sorun çıkarır
H110 pro vd ile gaming arasında sadece hdmi farkı mı var? O diğer özellikler arasından sadece bir tanesi. Kalite farkı bariz gaming modelinin daha iyi, ses yongası daha iyi ayrıca DDR4 boost, gaming lan, lan protect, audio boost, guard-pro, game boost, gaming hotkey, click bios 5 vb. Özellikleri sunuyor. Geleceğe dönük yükseltme için uygun bir anakart. Tabi öncelik B150m de fakat bütçe yetmiyorsada gidip en ucuzunun gözünü çıkartmayın. Dediğim gibi B150m anakartlarına göz kırpan bir anakart. Alıp almamak tabiki arkadaşa kalmış ben aradaki farkı sadece söylüyorum.