H150i PRO soğutucu çalışmıyor

371182

Hectopat
Makaleler
2
Radyatör dahil hiçbir fan çalışmıyor, RGB'leri yanmıyor. Ön 6 fanı SYS fan 6 Ti ya taktım pompanın RGB'si de yanmıyor neden acaba?
Sıvı soğutma
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H150i PRO

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB bağlantıları yapılı mı? Kontrolcü varsa ve bir SATA güç girişi var ise onu da yapar mısın?

Bu arada olayı tam anlayamadım, tane tane düzgünce açıklama yapabilir misin?

Olabilir, bir de olayın ne olduğunu da güzelce anlatabilirsen iyi olur pek anlamadım. :)

sizce sys fan bağlantısı yanlışmı ?
Olabilir, bir de olayın ne olduğunu da güzelce anlatabilirsen iyi olur pek anlamadım. :)

Öndeki 6 fan ve arkadaki tek egzoz fanı ve radyatörün 3 tane fanı hiçbiri çalışmıyor RGB leride çalışmıyor
sizce sys fan bağlantısı yanlışmı ?

Öndeki 6 fan ve arkadaki tek egzoz fanı ve radyatörün 3 tane fanı hiçbiri çalışmıyor RGB leride çalışmıyor

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    image.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    image.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ön kasa ve egzoz fanlarını SYS_FAN, radyatör fanlarını da yine bir çoklayıcı ile CPU_FAN pinlerine takmayı dene.

Ancak anakartında eğer AIO_PUMP pini yok ise pompa bağlantısını CPU_FAN'a yapıp kasa ve radyatör fanlarını farklı SYS_FAN pinlerine tak. Pompa RGB'si için özel bir 3 pin 5V ya da 4 pin 12V'luk bir giriş lazım.

Bu arada, orada kontrolcüler gördüm. SATA güç bağlantıları yapılı mı?

Ön kasa ve egzoz fanlarını SYS_FAN, radyatör fanlarını da yine bir çoklayıcı ile CPU_FAN pinlerine takmayı dene.

Ancak anakartında eğer AIO_PUMP pini yok ise pompa bağlantısını CPU_FAN'a yapıp kasa ve radyatör fanlarını farklı SYS_FAN pinlerine tak. Pompa RGB'si için özel bir 3 pin 5V ya da 4 pin 12V'luk bir giriş lazım.

Bu arada, orada kontrolcüler gördüm. SATA güç bağlantıları yapılı mı?
Numaranızı atsanız arasam yardımcı olurmusunuz ?

Forumda özelden yardımlaşma yasak, üzgünüm.

Evet, eğer anakartta AIO_PUMP pinleri var ise pompa bağlantısı ona; radyatör fanları ise CPU_FAN pinlerine bağlansın.

Tekrar söyleyeyim garanti olsun, kontrolcülerde SATA güç girişi var ise yapmayı unutma. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı