Hocam bütçeyi o kadar arttırmak istemiyorum. H2002p beni götürür 2 yıl bence en az.Ben olsam Cloud Core alırdım. 1600TL'ye düşüyor arada.
Hocam bütçeyi o kadar arttırmak istemiyorum. H2002p beni götürür 2 yıl bence en az.
Eğer VXE V1 stok yenilendikten sonra 1500TL civarı bir şey olursa H2002p alıp geçerim. Siz ne düşünüyorsunuz benim düşündüklerim hakkında? @510095
Bir kere almıyoruz hocam ya bu yatak mı?Bir kere alıyorsunuz hocam iyisini alın bence.
Bir kere almıyoruz hocam ya bu yatak mı?![]()
Başka bir kulaklık olayın içine katmadan VXE V1 mi H2002p mi? (300TL fiyat farkını değerlendirmezsek).Ben fikrimi belirttim hocam, 1 2 yılda bir kulaklık değiştiren biri değilim ben.
Çünkü Çin malıben tüm sesli komutları öğrendim sağ olsun artık Çince de biliyorum... Stok işini ilk parti bitince sormuştum ben bu biten 2. parti herhalde. H2002P'de güzel kulaklık ama kablosuzun keyfi bambaşka.
Hala kullanmıyorum çünkü taç kısmından kırıldı. Ha kullanılabilir durumda ama havalar zaten sıcak kulak içi kulaklık tercih ediyorum.Hala kullanıyor musun kullanıyorsan memnun musun?
Hala kullanmıyorum çünkü taç kısmından kırıldı. Ha kullanılabilir durumda ama havalar zaten sıcak kulak içi kulaklık tercih ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.