HAARP nedir?

Taş üstünde taş kalmadı ve bunu gemiyle mi yaptılar?
Böyle blr felaketin gemi vs ile olması mümkün değil öyle olsa tüm dünya Yusuf Yusuf çekerdi.
İmar barışının mükemmel müteahhitlik anlayışının sonucunu ABD yaptı demek cahilliktir.

Güzel içerik olmuş, teşekkürler.

youtube dan evrim ağacı - haarp yazarsanız bilime uygun bilgilerin hepsine sahip olabilirsiniz

Yanılıyorsun. Dünyada en çok bulunan quartz kristalleri piezo elektrik özellik gösterir ve iyonosferden yansıtılmış UHF taban bandındaki (Bu HAARP'ın çalışabildiği frekans 3-10 Mhz) frekanslarla bu kayaçlar titreştirilebiliyor ve rezonans yakalanarak 3-5 şiddetlerinde depremlere sebep olurken zaten zamanı gelmiş bir depremi de tetikleyebiliyor.

youtube dan evrim ağacı - haarp yazarsanız bilime uygun bilgilerin hepsine sahip olabilirsiniz
Evet biliyorum izledim. Mert Çağrı Bakırcı bir platformda bahsettiğim quartz kristalleri ve HAARP konusundaki açıklamalarımı kullanarak bir video yayınladı. Onu da izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…