Hack hakkında konuşalım

The Tribal Chief

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.906
Makaleler
44
Çözümler
9
Not: Hacker olacağım demiyorum. Yanlış anlaşılmasın🤣

Ben her şey hacklenebilir diye düşünüyorum. İzlediğim bir kafa ayarında cracker yaptığı oyunu bilgisayara indirtiyor ve HDD veya SSD'den kendine biraz alan alıyor. Yani silsek de gitmiyor. Kişisel bilgilerini kendi sunucusunda değil bize saklatıyor. Ooooo kanka bir dal bize de ayır hesabı😃

Torrent'i bilmeyen yoktur. Oyunu indirdikten sonra silmezseniz sizin bilgisayarınızdan karşı tarafa veri aktarımı oluyormuş. Belki sildikten sonra bile veri aktarımı olabilir diye düşünüyorum. İşletim sistemini geçtim donanım nasıl hackleniyor?

Grup veya kişi adı saymaya gerek yok. En ünlü kişileri biliyorsunuz.

Gelelim nasıl kırdıklarına. Bunun hakkında pek bilgim yok. Ama DDoS hakkında yanlış bilmiyorsam bir bildiğim var. O da, bizim bilgisayarları zombi bilgisayar yaparak çökertmek istediği siteyi tüm zombi bilgisayar ile yaptıklarını düşünüyorum. Yanlışım varsa affola.
 
images - 2021-03-01T004957.760.jpeg
 
Oyunu indirdikten sonra silmezseniz sizin bilgisayarınızdan karşı tarafa veri aktarımı oluyormuş. Belki sildikten sonra bile veri aktarımı olabilir diye düşünüyorum.
Yalnızca torrentlediğiniz dosya karşıya aktarılıyor. Bir nevi o dosyanın indirilmesi için kaynak oluyorsunuz. Bilgisayarınızdan ek işlemler yapmadan başka dosya çekemezler. Bu eskiden hepimizin bildiği LimeWire ile olabiliyordu.
 
Şöyle söyleyeyim, filmler gerçek değil. Hacklemek başta kolay ancak büyük işlerde aylarca hatta yıllarca bilgi toplama gibi sıkıcı işlerle geçebilir. Acayip zor değil, belirli bir bilgiden sonra iş sabır işine dönüyor. Her zaman yeniliğe açık olmak ve kolay kolay sıkılmamak gerek(Profesyonel olarak yapacaksan). Kaynaklar ve makaleler ile bu işin ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksın. Ama bir çizgi var ki, orayı geçtikten sonra ne makale ne video ne de konuşabileceğin birini bulabilirsin. Oradan itibaren işleri sen anlamak zorundasın, ya düşersin ya da kalırsın. Bu çoğu I.T işinde geçerli.
 

Geri
Yukarı