Hackintosh OpenCore boot menude harici disk görünmüyor

swayea

Centipat
Daha fazla  
RAM
DDR4 8GB
SSD veya HDD modeli
Seagate Portable USB 500GB
Ekran kartı
Yok
İşlemci
Intel® Core™ i3-1115G4
Bilgisayarıma başarılı bir şekilde Big Sur kurdum. Kurulumu vesaire yaptım ana ekran geldi. Fakat bir kext yüklemek için yeniden başlattığımda OpenCore boot menude sadece Windows ve Install Big Sur vardı. Hackintosh'u kurduğum disk takılı olmasına rağmen görünmedi. Ne yapabilirim?

Windows'tan ekran görüntüsü:

1669653334143.png

Bilgisayarıma başarılı bir şekilde Big Sur kurdum. Kurulumu vesaire yaptım ana ekran geldi. Fakat bir kext yüklemek için yeniden başlattığımda OpenCore boot menude sadece Windows ve Install Big Sur vardı. Hackintosh'u kurduğum disk takılı olmasına rağmen görünmedi. Ne yapabilirim?

Windows'tan ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 1587392

Kullandığınız EFI'yi atar mısınız?

EFI_HP Pavilion x360 dw1016TU i3.zip bunu kullandım bundan farklı olarak sadece SMBIOS var

Bu arada bilgisayarın 11. nesil olmasıyla bir alakası var mıdır, donanım hızlandırma desteklenmediği için belki. Wi-Fi falan da çalışmıyor Ethernet ile bağlanıyorum.
Grafik kartınız desteklenmiyor orası doğru. Wi-Fi kartınız nedir?

Gerekli düzenlemeyi gerçekleştiriyorum.

Hayır, HP 250 G8. Ekran Kartı bulunmuyor.

Deneyeceğim umarım becerebilirim. Teşekkür ederi. Bu arada Local Boot işe yaradı şimdi harici diski görebiliyorum. Wi-Fi'de halledersem harika olacak.

@Kleyn SIP devre dışı bırakılmalı dedi ama OpenCore'da recovery sekmesi yok. Nasıl kapatabilirim.

Son düzenleme:
Hayır, HP 250 G8. Ekran Kartı bulunmuyor.

Deneyeceğim umarım becerebilirim. Teşekkür ederi. Bu arada Local Boot işe yaradı şimdi harici diski görebiliyorum. Wi-Fi'de halledersem harika olacak.

@Kleyn SIP devre dışı bırakılmalı dedi ama OpenCore'da recovery sekmesi yok. Nasıl kapatabilirim?

OpenCore menüsünde Space'e basar mısınız? Bu tuşlamadan sonra 11.X recovery gözüküyor mu bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı