Çözüldü Hackintosh Programlarda Donanım Hızlandırma Açık Olunca Program Sapıtıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar Hackintosh kurulumu yaptım fakat Discord, Spotify, Google Chrome gibi programlar donanım hızlandırma açık olunca butonların yazıları veya butonlar gözükmüyor, ara sıra pencere boş oluyor, kapatınca her şey normal oluyor. NVIDIA Web sürücüleri yüklü ve aktif ama işlemci bilinmeyen olarak gözüküyor, bence sorun bundan kaynaklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 10. nesil Nvidia GPU'larda Mojave desteği yoktu aynı şekilde GTX 750Ti'da bu saçmalıktan müzdarip. O yüzden High Sierra yüklemiştim ve sorunsuz kullanmıştım.
Hangi Hacinkintosh sürümünü kullanıyorsunuz.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 10. nesil Nvidia GPU'larda Mojave desteği yoktu aynı şekilde GTX 750Ti'da bu saçmalıktan müzdarip. O yüzden High Sierra yüklemiştim ve sorunsuz kullanmıştım.

Çözüm
Karanlık tema gidecek ona üzülüyorum 😩
Beni de en çok üzen oydu. Sabahları bilgisayar kullanmaya vakit olmuyor akşamları beyaz tema gözümü bilgisayar kullandığıma pişman ediyor lazer ameliyatı olduğum için. Ondan dolayı tekrar Windows'a geçtim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı