Çözüldü Hackintosh Programlarda Donanım Hızlandırma Açık Olunca Program Sapıtıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar Hackintosh kurulumu yaptım fakat Discord, Spotify, Google Chrome gibi programlar donanım hızlandırma açık olunca butonların yazıları veya butonlar gözükmüyor, ara sıra pencere boş oluyor, kapatınca her şey normal oluyor. NVIDIA Web sürücüleri yüklü ve aktif ama işlemci bilinmeyen olarak gözüküyor, bence sorun bundan kaynaklanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 10. nesil Nvidia GPU'larda Mojave desteği yoktu aynı şekilde GTX 750Ti'da bu saçmalıktan müzdarip. O yüzden High Sierra yüklemiştim ve sorunsuz kullanmıştım.
Aylardır bekliyorum. Gelmedi 😞😞

Bende yeni High Sierra sürümüne geçtim, ben ne kullanıyormuşum şu an çok akıcı 😀
Beni de en çok üzen oydu. Sabahları bilgisayar kullanmaya vakit olmuyor akşamları beyaz tema gözümü bilgisayar kullandığıma pişman ediyor lazer ameliyatı olduğum için. Ondan dolayı tekrar Windows'a geçtim.

Night Shift özelliğini açabilirsiniz, ekranı sarı yapıyor ve gözü yormuyor.

Screen Shot 2019-11-13 at 16.45.22.png

Veya bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeni High Sierra sürümüne geçtim, ben ne kullanıyormuşum ya şu an çok akıcı 😀

Night Shift özelliğini açabilirsiniz, ekranı sarı yapıyor ve gözü yormuyor.

Eki Görüntüle 458969
Veya bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cevap yazacaktım işten dolayı vakit bulamamışım. Night Shift özelliğini iPhone telefonumda kullana kullana sıkıldım artık. Ekranın sarı olması psikolojimi bozuyor 😀 😀 Kısınca çok verim alamıyorum.

Cevap yazacaktım işten dolayı vakit bulamamışım. Night Shift özelliğini iPhone telefonumda kullana kullana sıkıldım artık. Ekranın sarı olması psikolojimi bozuyor 😀 😀 Kısınca çok verim alamıyorum.

Bu yöntemi denedim, bazı yerlerdeki yazılar okunmuyor veya beyaz, isterseniz kullanabilirsiniz.

Bu yöntemi denedim, bazı yerlerdeki yazılar okunmuyor veya beyaz, isterseniz kullanabilirsiniz.

Yeni sistem toplayacağım için sildim hocam sistemi. Yeni sistemi topladığımda 120 GB SSD boşa çıkacak o zaman kuracağım. Gerçi ekran kartı değişecek Mojave desteği vardır umarım RX 5700'in.

iPhone cihazınızda IOS 13 varsa karanlık tema kullanın, IOS 12 varsa jailbreak ile karanlık mod yapmak mümkün fakat tecrübeniz olması lazım ben ilk başta telefonu çökertmiştim tekrar yazılım kurmak zorunda kaldım 😅

iPhone cihazınızda IOS 13 varsa karanlık tema kullanın, IOS 12 varsa jailbreak ile karanlık mod yapmak mümkün fakat tecrübeniz olması lazım ben ilk başta telefonu çökertmiştim tekrar yazılım kurmak zorunda kaldım 😅
iPhone 6s cihazım hocam iOS 13 vardı. Fakat telefonum bozuldu geçici olarak Huawei p9 lite kullanıyorum 😞

Yeni sistem toplayacağım için sildim hocam sistemi. Yeni sistemi topladığımda 120 GB SSD boşa çıkacak o zaman kuracağım. Gerçi ekran kartı değişecek Mojave desteği vardır umarım RX 5700'in.

Var gibi görünüyor. Ama mojave için sürücü yok heralde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı