Hacklenen bilgisayar nasıl temizlenir?

kamilunaall

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce benimle dalga geçiyorlar diye hile yazılımı yüklemistim, açılmamıştı. Ben de sildim, laptopu kapattım. Sonra Discord'dan mesaj geldi, fotoğraf falan attı, bilgisayarımdaki verileri falan, kısaca her şeyi. Ben bu adamla konustum, beni bırakıcağını söyledi ama ara sıra yazıyor ve bilgisayarın ölebilir falan diyor. Ben bu yazılımı nasıl kaldırırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce benimle dalga geçiyorlar diye hile yazılımı yüklemistim, açılmamıştı. Ben de sildim, laptopu kapattım. Sonra Discord'dan mesaj geldi, fotoğraf falan attı, bilgisayarımdaki verileri falan, kısaca her şeyi. Ben bu adamla konustum, beni bırakıcağını söyledi ama ara sıra yazıyor ve bilgisayarın ölebilir falan diyor. Ben bu yazılımı nasıl kaldırırım?

Size grabber atmış çocuğun teki daha birkaç kodlama dili bile bilmediğine eminim attığı program GitHub'da mevcut Malwarebytes premium indirin hem tarama yaparsınız hem de 1 hafta boyunca sizi gerçek zamanlı olarak bedavaya korur ardından otomatik ücret kesmiyor sadece Free'ye geri dönüyor Free'ye döndüğünde yeni bir antivirus bulabilirsiniz. Ayrıca yazılımın kaldırılması için Malwarebytes şart yazılım otomatik olarak verileri güncelleniyor bilgisayarınızda ölmez merak etmeyin kendisi canli deil.

Size grabber atmış çocuğun teki daha birkaç kodlama dili bile bilmediğine eminim attığı program GitHub'da mevcut Malwarebytes premium indirin hem tarama yaparsınız hem de 1 hafta boyunca sizi gerçek zamanlı olarak bedavaya korur ardından otomatik ücret kesmiyor sadece Free'ye geri dönüyor Free'ye döndüğünde yeni bir antivirus bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim sağ ol

Gider ama ondan önce Malwarebytes premium trial ile tarama yaparsanızda silinecektir format atmaya gerek olmayacak bir virüs muhtemelen.

Tamamdır sağ olun.

Evet, format dediğimiz şey bilgisayarının tüm işletim sisteminin temizlenip yeniden kurulması demektir. Fakat bir daha aynı dosyaları indirmeye çalışırsan, bilgisayarına tekrar virüs bulaşabilir.

Teşekkür ederim sağ ol.

Antivirus 14 gün ücretsizmiş 1 hafta del.

Kanka böyle diyor ne yapacağım?

Ekran görüntüsü 2024-02-14 134126.png

Antivirus 14 gün ücretsizmiş 1 hafta del.
http://

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı