Hadi biraz Witcher 3 eleştirelim

Hikayesini tam olarak biliyorsanız cok zevkli bence. Kingdom Come ile birlikte oynamaktan en zevk aldığım oyundur Witcher serisi. Tüm yan görevlere kadar bitirdim fırsat bulursam baştan başlayacağım.

Cyberpunk facialarından sonra uzun yıllar bir herhangi bir AAA kalitesinde bir Witcher oyunu görebileceğimizi sanmıyorum. Maalesef şu Cyberpunk için harcadıkları paranın yarısını yeni bir Witcher oyunu için harcasaydılar çok daha iyi yaparlarmış. Kim dedi bunlara gibi Cyberpunk'ın haklarını satın alıp oyun yapın diye arkadaş. 500 milyon dolar vermişler bu evrenin yaratıcısına ve hani Witcher'ın fantastik evrenine kıyasla çok sıkıcı yani.
2024-2025 öncesi büyük bir oyun beklenmemeli zaten, şirket hala CP2077 ile uğraşıyor, sonrasında yeni nesil için W3'ü çıkartacaklar. Bu arada oyunun evrenini şahsen beğeniyorum, oyunun kendisini de beğeniyorum ama tabii ki büyük eksikler barındırdığını da biliyorum.

2024-2025 öncesi büyük bir oyun beklenmemeli zaten, şirket hala CP2077 ile uğraşıyor, sonrasında yeni nesil için W3'ü çıkartacaklar. Bu arada oyunun evrenini şahsen beğeniyorum, oyunun kendisini de beğeniyorum ama tabii ki büyük eksikler barındırıyor.

Zaten Witcher evrenini beleşe getirmişler zamanında yaratıcısını kandırarak. Bu evren üzerine giderek oyunlar yaratmak varken niye 2. devasa bir evren daha satın alıyorsun? Zaten camiayaya bu oyun ile atıldılar ve bununla yavaş yavaş profesyonel olmaya adım atmaya başlamışlardı. Sıfırdan bilmedikleri bir konsepte girmeye kalktılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar. En azından 2020'de bizim görmemiz gereken oyun kesinlikle farklı bir Witcher üçlemesinin başlangıcı olmalıydı. Cyberpunk olmamalıydı. Ya da ilk oyunun ve ikinci oyunun remakelerini yapabilirlerdi. 3. oyunun bile.

Witcher 3’ü oynayıp beğenip hikayesi etkisi altında kalmış biri olarak, velen kısımları geçmiyordu çok tıkanmıştı oyun, sıkıcı geliyordu kötü yanlarından biri buydu. Pes etmeyip oynayınca açıldı oyun tabi. Umarım yeni witcher oyununda coop tarzı bir şey olur.

Oyuna yeni başladım, 16 saatim var. Oyunda 7 saattir Novigradda takılıyorum. 5 saattir Dandelion'u arıyorum. Artık baymaya başladı. Oyunun çoğu görevi git-gel mekaniği üzerine kurulu. Ama oyun öyle bir oyun ki kendini oynatıyor. Ayrıca Yennefer çok güzel.

Şu an müttefik topluyorum, büyük bir savaş var sanırım. Merakla oynuyorum.

Oyunu 4 kere bitirdim ve oyunda tek sevmediğim şey yarım akıllı atımız. Bi düzeltemediler atı ya.
(Atın adı galiba Roach'du, emin olmadığım için at dedim.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı