Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wild hunt ile at sürdüğü için. Normalde Yennefer kardeşimiz Hunt'ın eline düşüyor, Geralt beni al, onu bırak deyip kendisi gidiyor. Bu süre içerisinde de, wild Hunt'la her at sürenler gibi o da hafızasını kaybediyor.

Yennefer'da kısa süreli bir hafıza kaybı yaşıyor. Onu bu süre içerisinde letho ve arkadaşları koruyor, ancak Yennefer letho ve arkadaşlarının arasını falan bozuyor.

Bu olay Witcher 2 de mi yaşanıyor?

Klasik Yennefer, huysuzun teki yav :D Lambert ile çok iyi eş olurlar benden söylemesi.
Orası öyle :D Ama bu süre içerisinde halen daha bunalımlar yaşadığı için Letho'nun arkadaşları ile arasını bozduğu söyleniyor. Öyle hatırlıyorum.

Lambert iyi çocuk aslında, hayat hikayesini dinleyince üzülmüştüm. Lambert demişken, Lambert ile Kaer Morhen'de olan görevde Yaşlı Mızrak Ucu'nu bulup öldürdünüz mü? Ben öldürüldüğümde aşırı rahatlamıştım :D

Witcher serisinde en çok güldüğünüz, komik olan görev nedir arkadaşlar?

Ben, Kaer Morhen'de olan bir göreve gülmekten ölmüştüm resmen. Geralt, rüya görüp Lambert ve Eskel ile birlikte Yennefer'ın kıyafetlerini giyip Loca'yı davet etmeye çalışıyor. İşler yolunda gitmeyip, karşılarına bir loca üyesi değil de sanırım bir sahir çıkıyor :D

Witcher serisinde en çok güldüğünüz, komik olan görev nedir arkadaşlar?
Bir görevde gülüyordum ama hangisiydi hatırlamıyorum, hmm... Hazine görevinde Bart'ın salaklığına biraz gülmüştüm ama daha çok güldüğüm görevler vardı.
Lambert demişken, Lambert ile Kaer Morhen'de olan görevde Yaşlı Mızrak Ucu'nu bulup öldürdünüz mü? Ben öldürüldüğümde aşırı rahatlamıştım :D
Ben onu hiç öldürmedim bu arada, yazık günah uykuda zaten (!) :)

Abooo ben Witcher 3 alacağım ve şu an yazdıklarınızdan hiçbirini anlamadım :D Witcher 3 aldıktan sonra oynamadan önce bir göz gezdiricem Witcher evrenine. :D

@strigoi İmp Kontratında Geralt’ın soğuk esprisi güzeldi bence. Aynı şekilde sizin bahsettiğiniz görevde de Eskel’in “Summon the *itches” dediği yerde güldürmüştü.
Imp ne oluyor? Geralt onu büyük, kedinin 2 ayak üstünde durduğu bir varlık olarak tanımlıyor.

@strigoi bu arada, Geralt'ın Lambert'a teknede söylediği şeye de gülmüştüm. Tam olarak hatırlamıyorum o cümleyi. (Lambert Lambert, ne ... adamsın)
Abooo ben Witcher 3 alacağım ve şu an yazdıklarınızdan hiçbirini anlamadım :D Witcher 3 aldıktan sonra oynamadan önce bir göz gezdiricem Witcher evrenine. :D
Başlıkta spoiler yazıyor :D çık bence konudan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı