Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitaplarda oyunda gördüğümüz kadar açık renkli bir kızıl saçı yok aslında. CDPR biraz abartmış kırmızılık işini. Açık kahverengi, turuncu arasında bir saç rengine sahip normalde.
Güzellik işini de, güzellik olarak Yennefer'ın yanından geçemeyecek Triss'i ne hale getirmişler.

Adamlar sadece Triss ile Yen'i değil, tüm kadınları güzel yapmışlar. Geçen Novigrad yollarında bir elf gördüm, o da güzel. Yan karakterlere bakıyorum, onlar da güzel. Hele hele şu Succubus'lar var ya, onlar efsane :)

Şu video her şeyi anlatır nitelikte:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gidip zenci yapmazsın ama.
Zenci olan Fringilla Vigo hocam, Triss’in ten rengi kitaplarda bilinmiyor.

@Lyrinx Kitapları anlatıyor anlatmasına ama Triss evrenin en genç sahirelerinden biri. Kızıl ve masmavi gözlü olması gerek. Tabii kızıl derken abartılmamış bir şekilde olan kızıldan bahsediyorum :D

Geralt nasıl hafızasını kaybetti?
Wild Hunt ile at sürdüğü için. Normalde Yennefer kardeşimiz Hunt'ın eline düşüyor, Geralt beni al, onu bırak diyip kendisi gidiyor. Bu süre içerisinde de, Wild Hunt'la her at sürenler gibi o da hafızasını kaybediyor.

Yennefer'da kısa süreli bir hafıza kaybı yaşıyor. Onu bu süre içerisinde Letho ve arkadaşları koruyor, ancak Yennefer Letho ve arkadaşlarının arasını falan bozuyor.

Wild Hunt ile at sürdüğü için. Normalde Yennefer kardeşimiz Hunt'ın eline düşüyor, Geralt beni al, onu bırak diyip kendisi gidiyor. Bu süre içerisinde de, Wild Hunt'la her at sürenler gibi o da hafızasını kaybediyor.

Yennefer'da kısa süreli bir hafıza kaybı yaşıyor. Onu bu süre içerisinde Letho ve arkadaşları koruyor, ancak Yennefer Letho ve arkadaşlarının arasını falan bozuyor.
Klasik Yennefer, huysuzun teki yav :D Lambert ile çok iyi eş olurlar benden söylemesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı