Hadron 600W PSU alınır mı?

@önce vatan Tamam dostum, dediğin gibi olsun. Ama lütfen burada aktif ol tamam mı? Eğer bir sorun çıkarsa, gerçekten bütün samimiyetinle o sorununu yazmanı istiyorum. Daha yeni aldığın bir ürün için çok erken konuşma. Ben de önceden PowerBoost kullanıyordum. Kuzenimde aynı şekilde. Kuzenimin bilgisayarı her saat başı kapanıp reset atıyordu. Bende hiçbir sıkıntı yoktu. Tıkır tıkır kullanıyordum. 1 ay sonra gel gelelim benim sistem çıldırmaya başladı. Kapanıyor, açıyorum anında tekrar reset atıyor veya kapanıyor. Neden oldu bu? Biraz düşünebilirsen anlarsın. Burada bana Hadron'un savunuculuğunu yapma. Çatır çatır çalışıyor demişsin. Benim eski PSU da çatır çatır çalışıyordu. Sistem ısınmaya başlıyor. PSU da ki bobinler gevşiyor, sistem kendini kapatıyor. Halbuki bobinler gevşedikçe PSU rahatlar değil mi? Kalitesiz PSU markalarında böyle olmuyor işte. Sen daha bu PSU'yu yeni aldın, yeni. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun anlamak mümkün değil. Tekrar söylüyorum, Hadron'un 'Hater'ları' değiliz.
Önem vermiyorsun ha? Sıkıntı sende o zaman. Bir dünya PC kullanmışsın, bir dünya PC tamir etmişsin ama daha doğru düzgün bir PSU nedir onu bile bilmiyorsun.
geçenlerde benim arkadaş 1000 TL üzeri ekran kartı aldı arızalı çıktı, eh şimdi markayı mı karalayalım her yerde aman almayın elinizde kalır mı diyelim? Sizce bu mantıklı mı?
Elektronik şans işidir. Arkadaşının aldığı marka ne bilmiyorum ama eğer ki bu arıza 100 kartın içinde 50 tanesinde 60 tanesinde çıktıysa evet öyle demen gerekiyor. Öyle demesen bile kanıtlarını sunup insanları uyarman, bilgi sahibi yapman gerekiyor. Eğer çoğu ürünü sorunlu olan bir markayı almak isteyen birini uyarırken, adamın biri çıkıp 'Daha dün aldım tıkır tıkır çalışıyor, insanları boşuna tedirgin ediyorlar, harika, herkese tavsiye ederim' derse ki eğer, ona satırlarca yazı yazman gerekiyor ki anca anlatabilesin. Artık üstüne alınır mısın, alınmaz mısın sana kalmış.

@önce vatan dostum bir de bunlara bak istersen?

İnternette herkes yalan atıyor zaten. Bir sürü kişi bu sorunları yaşıyor ve siz karalama mı diyorsunuz.
İnsanlar BİM'den alınmış pre**ife de güveniyor ama, 5'li paketten biri sağlam çıkmasa ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…