Fitness programi hocam.Hocam splitten kastın koşu ve yürüyüş mü? Yakınınızda varsa bir saha etrafında 2 günde 1 olmak şartıyla 1 saat koşu yürüyüş karışık yapsan yeter. Tabii bunun yanında beslenmeyede dikkat etmelisin.
Haftada 5 gün split yapmayi dusunuyorum ama ne yapmaliyim program nasıl olmali hiç bilmiyorum. Amacim yağ yakmak. %28 civari yağ oranim mevcut.
Haftada 5 gün split yapmayi dusunuyorum ama ne yapmaliyim program nasıl olmali hiç bilmiyorum. Amacim yağ yakmak. %28 civari yağ oranim mevcut.
Hocam ilk 15 gun full body yaptim ama gerisinde cok hastlanadim devam edemedim simdi basliyorum tekrar full body yapiyim 5x5 programi nasil sekil hocam bakiyorum ama farkli seller cikiyor programin listeli hali varmi.%28 gibi yüksek bir yağ oranınız varsa büyük ihtimalle spora yeni başlayacaksınız. Spora yeni başlayan birine Full body öneririm. Ağırsağlam'ın 5x5 programına bakabilirsiniz. Beslenmenizde kalorik açık oluşturup antrenman sonları kardiyo yapmayı da ihmal etmeyin.
Hocam ilk 15 gun Full body yaptim ama gerisinde cok hastlanadim devam edemedim simdi basliyorum tekrar Full body yapayım 5x5 programi nasıl sekil hocam bakiyorum ama farkli seller cikiyor programin listeli hali var mı?
Tamamdir hocam peki surekli full body yapmak dogrumudur merak ettim split yapmasak oluyormu ilerleyen zamanlardada.Fullbody devam.
Tamamdir hocam peki surekli Full body yapmak dogru mudur merak ettim split yapmasak oluyor mu ilerleyen zamanlardada.
Hocam Ben full body Yaparken haftada 5 gun gidiyodum.Haftada 5 gün yapma imkanın varsa gerek yok fullbody yapmaya. Fullbody 2-3 gün gidebilenler için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.