Haksız bir yere uyarı aldığımı düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
13 Kasım 2018
Mesajlar
18.920
Çözümler
630
Merhaba,

Öncelikle forum kurallarını okuduğuma ve anladığıma eminim. Yapmış olduğum yorumda herhangi bir kural ihlali olmamasına rağmen moderatör arkadaş tarafından gereksiz bir uyarı aldım.

Uyarı aldığım konu; PUBG Oyun Kodu - Steam - Technopat Sosyal

Konu altında yapılan yoruma, "siz ucuza aldınız diye aynı ücrete satmak zorunda mı" diye bir yorum yaptım ve bunun üzerine gereksiz mesaj uyarısı aldım. Peki kime göre neye göre gereksiz? Forum kurallarında böyle bir madde olmamasına rağmen neden keyfi ceza uygulanıyor? Mesajı yazan kişiyi etiketleyip bir şey sormak ne zamandan beri gereksiz mesaj kategorisine giriyor anlamadım.

Aynı konuda süper moderatör olan arkadaş "o oyunu 69 TL'den satan siteler var, azıcık indirim yapsaydın insafsız :D" diye yorum yapmasına yaptırım uygulanmıyor da benim mesajım neden uyarı sebebi oluyor anlamış değilim. Üstüne üstlük bir de yetkilerim engelleniyor.

Cezayı uygulayan arkadaş muhtemelen @painkiller eğer değilse kendisinden özür dilerim.

Hem kendi mesajını hem de diğer tüm mesajları silmiş. Benim yetkilerim kısıtlanıyorsa aynı hatayı işleyen yöneticiye de ceza uygulanmalı. Sonuçta forum kuralları sadece üyelere mahsus bir şey değil.
 
Uyarı tarafımca verildi. Her uyarıya açıklama yapacak olursak Sosyal'de bu konulardan geçilmez. O yüzden konunuzu yanıtlayacağım ancak onaylamayacağım.

İlan konularında satıcı-alıcı arasındaki konuşmalar dışındaki mesajlar gereksiz mesajlardır. Baltalama dışındakiler de buna dahil. Dileyen istediği fiyat etiketini yazabilir. Eğer bir gereksiz mesaj gördüyseniz buna başka bir gereksiz mesajla yanıt vermek yerine rapor etmelisiniz. İyi sosyaller...
 
İkinci El kategorisindeki ilanlara alıcı olmayan kullanıcıların mesaj yazması yasaktır.

Bu madde gözümden kacmis, özür dilerim. Uyarida bir sorun yok o zaman. Yalniz yetkili arkadaslarin mesaj yazmasi serbestken üyelerin uyari almasi yine de hos bir uygulama degil.

Kolay gelsin.
 
Yetkililerin de o tür mesajlar yazması serbest değil. Gerekli bilgilendirme yapıldı.
 
Mesajınız ve raporunuz yönetime bildirildi. Örtbas etme durumu yok. Bu konuyla birlikte gereksiz mesajların artmasını engellemek istiyoruz yalnızca. İyi sosyaller dileriz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı