Haksız Overwatch ban

Prestige_

Femtopat
Profil linkim: Steam Community :: CatbosSSSHHH
Face it linkim: https://www.faceit.com/en/players/yavuzkaraqwe
CS:GO'nun kendi matchmaking maçlarında çok hile olduğu için face it oynamakta idim, fakat haksız şekilde ow ban gelene kadar, fakat ben en son matchmaking maçımı 29 Temmuz tarihinde 1 maç oynayarak mağlubiyet ve 15 kill ıle bitirmiş im haziran sonunda tatile gittik ve yaklaşık 1 ay kadar oynayamadım ve 29 Temmuz'dan sonra face it oynamaya başladım, fakat bugün birden ow ban yedim banım kalkar mı?

Tam hatasız değil. Haksız yere yiyenlerde var. Mesela bir esporcu maç esnasında yemişti. Tam hatırlayamıyorum adını.

Sana acıdım. CSGO üzerinde 2 farklı hesapta toplam 4bin saatim var. 2016 yılından beri oynuyorum. Bana mı öğreteceksin?

Bu hesabı ben arkadaşımdan almıştım ve çok önceden hile açmış VAC WAV'e ıle de onun hilesi tespit edilmiş yine Valve kazandı olan benim gibi garibana oldu.

Sana acıdım. CS:GO üzerinde 2 farklı hesapta toplam 4bin saatim var. 2016 yılından beri oynuyorum. Bana mı öğreteceksin?

Helal hocam çok büyük başarı adam vacban yemiş ban yiyen herkes haksiz diyor o zaman gerçek hileler nerede? Arkadaşın banı açilirsa özür dileriz takip edeceğim arkadaşı haksiz yediyse umarim acilir.

Helal hocam çok büyük başarı adam vacban yemiş ban yiyen herkes haksiz diyor o zaman gerçek hileler nerede? Arkadaşın banı açilirsa özür dileriz takip edeceğim arkadaşı haksiz yediyse umarim acilir.
Hiç kimse 700 TL'lik bir eşya alıp ban yiyeceğini bile bile hile açmaz. 1500 saati var. Ban yiyeceğini bilir. Ayrıca ben burada arkadaş hile kullanmamış gibi birşey söylemedim. Kullanmadıysan açılır.

Vac haklı yere ama ben değil arkadaşım yani eski sahibi açmış hileyi zararımı vericek iyi dilekleriniz ve geri dönüşleriniz için teşekkürler Vac wave gelmis hoşgelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…