Haksız VAC banına ne yapılmalı?

Ztigris

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar bugün seçkin maçındayken maç iptal edildi ve çıkınca benim banlanmış olduğumu gördüm. Şu an 20 saat bekleme süresi yazıyor ama hile yok. Bir şey yok zaten fazla iyi de oynamıyorum. Neden olduğunu anlamadım ve açılır mı? Ne yapabilirim bilmiyorum şu anda.

İtiraz et Steam desteğe yaz Steam açtığında yukarıda destek yazar oradan adımları takip et detaylı oldukça zaten bir de bu ara VAC sistemi hala sıkıntılı bilerekmi yapmadılar yoksa oturmadımı bilmiyoruz ama 20 saat için değmez destekle uğraşmaya yine de siz bilirsiniz.

İyi akşamlar bugün seçkin maçındayken maç iptal edildi ve çıkınca benim banlanmış olduğumu gördüm. Şu an 20 saat bekleme süresi yazıyor ama hile yok. Bir şey yok zaten fazla iyi de oynamıyorum. Neden olduğunu anlamadım ve açılır mı? Ne yapabilirim bilmiyorum şu anda.

Bir çılgınlık yapıp 20 saat bekle

Bir de konuyla alakasız ama Windows 11 kullananlar forumda Windows 10 olarak mı gözüküyor.

Bir çılgınlık yapıp 20 saat bekle
Süre bitince açılmıyor diyenleri görmüştüm onun için erkenden yapılabilecek birşey varmı diye sordum.
Ana ekranda VAC ban mı yazıyor yukarıda? Maçta hile tespit edince ya da şüpheli bir şey fark edince 20 saat gibi bir bekleme süresi verebiliyor.
20 saat bekleme süresi ve oynayış şeklin düzensiz olarak işaretlendi yazıyor.

Kimse mi dememis arkadas. VAC ban yememissin. VAC ban süreli olmaz ve yanlış olmadığı sürece asla kaldırılmaz. Neden yasaklandigini bilemiyorum, SS atabilirsin mesajın. Maç hile uyarısı ile iptal edildiyse 20 saat bekleme süresi vermiş olabilir kontrol vb için. Senlik durum yok yüzde 99.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı