Haksız VAC banına ne yapılmalı?

İyi akşamlar bugün seçkin maçındayken maç iptal edildi ve çıkınca benim banlanmış olduğumu gördüm. Şu an 20 saat bekleme süresi yazıyor ama hile yok. Bir şey yok zaten fazla iyi de oynamıyorum. Neden olduğunu anlamadım ve açılır mı? Ne yapabilirim bilmiyorum şu anda.

Hileyle aynı partiden girmişsin bu yüzden de bekleme süresi almışsın

Kimse mi dememis arkadas. VAC ban yememissin. VAC ban süreli olmaz ve yanlış olmadığı sürece asla kaldırılmaz. Neden yasaklandigini bilemiyorum, SS atabilirsin mesajın. Maç hile uyarısı ile iptal edildiyse 20 saat bekleme süresi vermiş olabilir kontrol vb için. Senlik durum yok yüzde 99.
Bekleme süresi dolunca VAC yeniliyor diye görmüştüm onun için o şekilde yazdım evet 20 saat uyarı verdi ama şüpheli görünen kimse yoktu

Dosya Ekleri

• resim_2025-09-13_223127517.png
    resim_2025-09-13_223127517.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 8

VAC, bir parti üyenizin oynayış şeklini düzensiz olarak işaretledi​

Düzensiz oynayış nedeniyle oyundan atılan biriyle parti oluşturan oyuncular, mevcut bekleme süresi seviyelerine bakılmaksızın, atılan oyuncuyla aynı minimum bir günlük rekabetçi bekleme süresini alacak.

Tek başıma girmiştim
Düzensiz oynayış sadece hile değil ama bu da içinde olan bir şey hileyle aynı partiden oyuna girmek

Bir maç kötü oynayıp bir maç xantares olmak mesela düzensiz oynayış

Takım arkadaşlarını oyunda zor durumda bırakacak şekilde kararsız, tutarsız veya amaçsız hareket etmek.

Bekleme süresi dolunca VAC yeniliyor diye görmüştüm onun için o şekilde yazdım evet 20 saat uyarı verdi ama şüpheli görünen kimse yoktu
Yeni sistemi bilmiyorum tam. 20 saat bekle vac ban yemen imkansiza yakın, yersen de hile acmadiysan geri açılır.

Maç bir anda mi iptal edildi bu arada ortasındayken falan, ve ne sebeple iptal edildi?

Yeni sistemi bilmiyorum tam. 20 saat bekle vac ban yemen imkansiza yakın, yersen de hile acmadiysan geri açılır.

Maç bir anda mi iptal edildi bu arada ortasındayken falan, ve ne sebeple iptal edildi?
Maçın ortasında VAC düzensiz oynayış tespit etti diyerek iptal etti

Maçın ortasında VAC düzensiz oynayış tespit etti diyerek iptal etti
Hiç denk gelmedigim için bilemiyorum. Arkadaşın dediği gibi önceden kötü oynayıp bu maç çok iyi oynadıysaniz ya da takım arkadaşı öldürdüyseniz olmuş olabilir belki. 20 saat bekle vac yersen konuya yazarsın başka yapabilecegimiz bir şey yok. Vac yeme ihtimalin yok gibi bir sey merak etme yersen de açılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı