Haksız VAC/Overwatch banı yemek

Gabe Newell

Kilopat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
3.067
Makaleler
2
Çözümler
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konulardan gerçekten bıktım bir kişi bile dürüstçe çıkıp demiyor ki hile kullandığım için ban yedim zaten buraya yazması bir şey değiştirmeyecek Valve güzelce açıklama yapmış ama hala açılıcağına inanlar hatta çözüm önerenler bile var. I've been VAC banned - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support (steampowered.com) CS:GO - I've been Overwatch banned - Counter-Strike: Global Offensive - Veri Tabanı - Steam Support (steampowered.com) sadece CS:GO içinde değil her yerdeler siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Overwatch'da nasıl legit hilecileri anlayamıyorlarsa hile yapmayanıda anlayamama olasılıkları var. Forsaken bile LAN turnuvasında hile açmış.
 
VAC ban yiyenler boş yere yemez. İlla bir pislik vardır. Overwatch ban ise haksiz yere yendiyse Steam destek ile açılma durumu var. Ban sadece hileden dolayı yenmez.
 
VAC ban yiyenler boş yere yemez. İlla bir pislik vardır. Overwatch ban ise haksiz yere yendiyse Steam destek ile açılma durumu var. Ban sadece hileden dolayı yenmez.
''Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.'' sanmıyorum Destek'in açabileceğini ayrıca ''Küçük Overwatch yasaklamaları oyun içinde oyunbozanlık yapan oyunculara verilir ve en az 30 gün sürer. Yasaklama boyunca oyuncu VAC korumalı sunucularda oynayamaz, takas yapamaz ve CS:GO öğelerini Topluluk Pazarı’nda satamaz.
En az 30 günlük yasaklama sona erdikten sonra oyuncu VAC korumalı sunucularda oynamaya devam edebilir, takas yapabilir ve Topluluk Pazarı’nda CS:GO öğelerini satabilir. Verilecek ikinci bir küçük Overwatch yasaklamasının hesabınızda kalıcı bir yasaklamaya dönüşeceğini lütfen aklınızda bulundurun.''
 

Geri
Yukarı