Bence fazla konuşmayalım ikimizde ban yiyeceğizOlmadığına dair ekran görüntüsü bile attım az önce, nasılsa izin veriliyor.![]()
Bence fazla konuşmayalım ikimizde ban yiyeceğizOlmadığına dair ekran görüntüsü bile attım az önce, nasılsa izin veriliyor.![]()
Ne anlama geldiğini ben biliyorum ama şunu soruyorum. Korsan oyunun da başkasına zararı yok ama forumda desteği de yok?Konu çok uzadı. Sanırım bazı arkadaşlar skin hilesinin ne anlama geldiğini bilmiyor.
Öncelikle bırakın forumu ben her koşulda hileye karşıyım anca bu skin hilesinin kimseye zararı yok. Skinler sadece kullanıcıya görünüyor o skinleri diğer oyuncular göremiyor.
Alınıp satılamıyor. Yani sadece kullanana görünen bir şey. Rekabeti etkileyen ya da haksız rekabete neden olan bir durum yok.
Bu konuda tamamen haklısın, aksini konuşmaya bile gerek yok. Kimse virüs riskini durduk yere almıyor, parasını oyunlara harcamak istemeyen ya da direkt alamayan kişiler başvuruyor korsan oyunlara. Şu CS:GO konusuna da ya korsan oyuna verilmediği gibi destek verilmemeliydi, konu onaylanmamalıydı bile (ya da onaylanıp kilitlenmesi lazımdı), ya da CS:GO konusu dahil, genel olarak tüm korsan oyun ve yazılımlara destek verilmeli. Bir tutarsızlık oluyor bu durumda, CS:GO konusundaki arkadaş da oyun için para yatırmak istememiş, böyle bir yola başvurmuş, aynı şey korsan oyun indirenlerin çoğu için geçerli.Yok efendim herkesin parası yok alamıyor olabilir diyenler o zaman forumda torrent korsan oyun da izin verilsin, sonuçta herkesin parası yok alamıyor oyunu? Mantıklı değil mi?
@Nocstar Prime Birinin aşağılık olduğunu söylemek hakaret, senin ona acıdığını belirtmek de aşağılamaya giriyor. Tam incelemedim ama yazıldığı gibidir yorum büyük ihtimalle. Haklıyken haksız duruma düştün demek doğru olmaz, dediğim gibi katılıyorum sana bu konuda, ki zaten cezanı da almışsın, geçmiş, gitmiş. Konudan çok sapmayıp şu korsana ya da hilelere destek verip vermemek hakkında tartışmaya devam edilmeli bence."Hile kullanacak kadar aşağılık bir insan olduğun için sana acıyorum. "
Konuya baktım ve bunu yazdığınız için uyarı almışsınız. Hiçbir sebep size birine hakaret etme hakkı vermez burada.
Konuda bile hakaret içeren cümleniz vardı, aslında 2. bir uyarıyı hak ediyorsunuz.
Mikail Fidan Cosplay On. ----Hileye destek varsa o zaman korsana da olsun madem, ikisi çok da farklı sayılmazlar.![]()
Bence fazla konuşmayalım ikimizde ban yiyeceğiz.
Konu çok uzadı. Sanırım bazı arkadaşlar skin hilesinin ne anlama geldiğini bilmiyor.
Öncelikle bırakın forumu ben her koşulda hileye karşıyım anca bu skin hilesinin kimseye zararı yok. Skinler sadece kullanıcıya görünüyor o skinleri diğer oyuncular göremiyor.
Alınıp satılamıyor. Yani sadece kullanana görünen bir şey. Rekabeti etkileyen ya da haksız rekabete neden olan bir durum yok.
Bu konuda tamamen haklısın, aksini konuşmaya bile gerek yok. Kimse virüs riskini durduk yere almıyor, parasını oyunlara harcamak istemeyen ya da direkt alamayan kişiler başvuruyor korsan oyunlara. Şu CS:GO konusuna da ya korsan oyuna verilmediği gibi destek verilmemeliydi, konu onaylanmamalıydı bile (ya da onaylanıp kilitlenmesi lazımdı), ya da CS:GO konusu dahil, genel olarak tüm korsan oyun ve yazılımlara destek verilmeli. Bir tutarsızlık oluyor bu durumda, CS:GO konusundaki arkadaş da oyun için para yatırmak istememiş, böyle bir yola başvurmuş, aynı şey korsan oyun indirenlerin çoğu için geçerli.
@Nocstar Prime birinin aşağılık olduğunu söylemek hakaret, senin ona acıdığını belirtmek de aşağılamaya giriyor. Tam incelemedim ama yazıldığı gibidir yorum büyük ihtimalle. Haklıyken haksız duruma düştün demek doğru olmaz, dediğim gibi katılıyorum sana bu konuda, ki zaten cezanı da almışsın, geçmiş, gitmiş. Konudan çok sapmayıp şu korsana ya da hilelere destek veriip vermemek hakkında tartışmaya devam edilmeli.
Şuna bir ban daha atınız, lütfen; hak ediyor."Hile kullanacak kadar aşağılık bir insan olduğun için sana acıyorum. "
Konuya baktım ve bunu yazdığınız için uyarı almışsınız. Hiçbir sebep size birine hakaret etme hakkı vermez burada.
Konuda bile hakaret içeren cümleniz vardı, aslında 2. bir uyarıyı hak ediyorsunuz.
Şuna bi ban daha atınız, lütfen; hakediyor.
Benim hesabım skin hilesi yüzünden VAC ban yedi. Valve göre skin hilesi de bir hile sayılıyor ama burada siz göre hile değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.