Haksız yere forumdan ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca arkadaşın kullandığı hile oyunda sizin açınızdan hiçbir şeyi değiştirmeyen bir hile.
Bu mesajı gördükten sonra sosyalin yetkililerinin seviyesinin bir hayli düştüğüne daha şahit aramaya gerek kalmadı.
Korsan oyun kullanan birinin kullanmayana verdiği zarar nedir?

Şu an anlıyorum ki sonuç olarak;

Ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım illa birisi bir şey diyecek ve haklı olamayacağım.

Şu an yaptığım "maalesef ki" su alan gemide yol almak.

Bu mesajı gördükten sonra sosyalin yetkililerinin seviyesinin bir hayli düştüğüne daha şahit aramaya gerek kalmadı.
Korsan oyun kullanan birinin kullanmayana verdiği zarar nedir?

Dediğinize katılıyorum, cidden çok üzücü bir durum.

Bende sıfırı 800 lira olan ürünü "sıfırı 1400 ben 1200'e satıyorum" diyen elemana gerçekleri argo, küfür olmadan söylediğim için 2. el bölümüne yazamıyorum, ilan sahibi ise yolunacak kaz aramaya devam ediyor :)

Aman hocam ban yemeyelim.

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler.

Bende sıfırı 800 lira olan ürünü "sıfırı 1400 ben 1200'e satıyorum" diyen elemana gerçekleri argo, küfür olmadan söylediğim için 2. el bölümüne yazamıyorum, ilan sahibi ise yolunacak kaz aramaya devam ediyor :)

Demek ki haksız olan bir tek ben değilmişim bu forumda.

İşte bu yüzden diyorum ki; Ya her ikisini de somut olarak yasaklayan bir madde koyacaklar ya da ikisini de serbest bırakacaklar.

Korsan içerik konularını onaylayıp da destek vermiyoruz mesajı ile kilitlemek bana mantıklı gelmiyor. Sonuçta bizim korsan oyun oynayana destek sağlamamızın da başkasına bir zararı yok.

Bu konuda kuralların zayıf olduğunu düşünüyorum şahsen.

İkinci el kısmına "bu fiyattan, şu fiyattan satıyorsun" deyince anında 1 ay ban veriyorlar. Alıcıyı korumaya çalışan yorumlara izin verilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı