Haksız Yere Liseden Atılmak

Tüm tespit ve tavsiyelerine katılıyorum da, "sigara içmeyi bırakma." Nasıl bir tavsiyedir? Orasını anlamlandıramadım.
Şaka mı yapıyorsun?
Hayır şaka yapmıyorum. Fotosuna bakarsanız sigara içtigini görürsünüz. Ve bu olayın devamın da devam etmiş yaşı da genç. Şimdi ben sigarayı bırak mı deseydim? Çok işe yarardı haklısınız.

Kimse kimsenin hayatını hor görmüyor ki burda @ProfTech yanlış kelime de söylememiş kanımca. Bu yaşta ki birisine üstüne üstlük bu yaşananlardan sonra sigarayı bırak demesi ne kadar etkili olabilir ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen bana bu tarz bir kumpas yapılacak ben işimi müdürle ve müdür yardımcısıyla görürüm. Yani okul hayatım zaten bitmiş, büyük ihtimalle geleceğim de bitecek o yüzden müdür ve müdür yardımcısını sakat bırakırdım.

Şahsen bana bu tarz bir kumpas yapılacak ben işimi müdürle ve müdür yardımcısıyla görürüm. Yani okul hayatım zaten bitmiş, büyük ihtimalle geleceğim de bitecek o yüzden müdür ve müdür yardımcısını sakat bırakırdım.
Gözüne bir çakacaksın bir daha göremeyecek :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Görme engelli veya okuma yazma bilmeyen kişiler imza yerine parmak izi geçiyor diye biliyorum. Eğer bu doğruysa o belge geçersiz demektir. Ayrıca burada tavsiye almak yerine üst makamlara bu durumu bildirmemeniz çok kötü olmuş. Senin nakil olduğunu öğrendiğin an hakkını araman gerekirdi. Şimdi işleri zorlaştırmışsınız. Umarım hakkınızı alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı